U14-es gyermekbajnokság Mezőberényben


Mezőberénybe került sor a hétvégén a gyermekbajnokság fordulójának lejátszására. A Békés NEKA csak úgy, mint a serdülő bajnokságba, két csapattal vesz részt, ezáltal lehetőséget biztosítva, hogy minden játékos minél több játék lehetőséget kapjon.

A két békési csapat egymás ellen kezdte a napot. Majd a Békés NEKA I az Újkígyós csapatával mérkőzött meg. A meccs első percétől kezdve a békési kezében volt a mérkőzés irányítása. A 10. percben már 11-2-re vezettek, a mérkőzés további részében ezen változtatni nem tudott az Újkígyós, így végül 33-10-re nyert a Békés I.
A Békés II csapata a Gyulai SE-vel játszott, szintén a Békés irányítása alá került a mérkőzés. Az első félidő végére 10 gólos előnyre tett szert a csapat. Végül 21-37-re nyert a Békés II csapata.

Békés I: Takács Sz., Borbély I., Hári B., Dénes Á., Szabó P., Mándy T., Tóth P., Kecskés B., Szász B., Baranyai M., Major M., Magyar B., Vass E., Kiss R.

Békés II: Horváth Z., Baji G., Minya M., Kádas B., Bernáth Sz., Kovács L., Varga L., Temesvári G., Soltész D., Pap R., Kiss A., Szabó Á., Ötvös T., Kiss S.

Papp Bálint (edző): "Ügyesen gyorsan kézilabdáztunk. Gratulálok a csapatoknak!"


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!