Csak az első fele volt siker


Megjelent: 2014 November 30. ( Vasárnap ) 14:44
Módosítva: 2014 November 30. ( Vasárnap ) 15:51
Egy olyan meccsre készültünk, amiről mindenki tudta, hogy nem lesz könnyű.

Ugyan a Viharsarok Kupán már találkoztunk az Óbudai Kaszásokkal, de az még a felkészülési időszak eleje volt. Harcos, izmos, mondhatni masszív gárda- ránézésre is - a fővárosi alakulat.
Az első két negyedben jól állt ki ellenük a csapatunk. Gyakorlatilag egyszer sem tudták az előnyünket elvenni, amivel indítottunk. Igaz elég kevés kosár született, hiszen az első negyed eredménye 18-14 volt. Ebben az időszakban Farkas Gerinek jól jöttek a 3 pontosai. Nem is nagyon értem, hogy a második két negyedben miért nem láttam többet játszani őt a pályán. Nagyszünetre 7 pontos előnnyel mentünk ki. A teltházas közönség és a GU egy emberként győzelmet jósolt. Nem is hittem a szememnek, amikor a 3.negyedben a Gladiátorok szinte nézőivé váltak a saját meccsüknek. Mindenki széttárt karral nézte, ahogyan hibát hibára halmoznak. Kiemelni egyet sem akarok. Aki ott volt látta az eladott labdákat, a lefutott játékosunkat, a kihagyott ziccereket és távoli dobásokat. A legnagyobb hibára azonban felhívnám a figyelmet: az edzői utasítást nem írhatja felül egyetlen játékos sem. A csapatjáték megköveteli a fegyelmezettséget, a másik tiszteletét úgy a pályán, mint a kispadon. A játékosok veszekedése, csak bontja az egységet, ami hibázáshoz vezet. Sajnos a végeredményt már nem tudtuk befolyásolni. Extra teljesítményt nyújtott- nem nálunk- ugyanis két játékos. Az Óbudai Kaszásoknál ( Sebők T. és Krasznai T. ) Balog Lajos szerint túlságosan akartuk ezt a győzelmet és emiatt estünk szét. Biztos vagyok benne, hogy át lesz ez a vereség beszélve alaposan.

Ui. Üde színfoltja volt a mérkőzésnek az a 3 perc, amit a Dr. Hepp Ferenc Iskola 6.a osztályos lányai mutattak be. Táncuk volt talán az egyetlen, ami mindenkinek tetszett.
Legközelebb 2014.december 6-án Egerbe utazik a csapat. Szép ajándék lenne Mikulásra a győzelmük.

Békési SzSK - Óbudai Kaszások: 64 - 77
(18-14; 16-13; 12-23: 18-27)
Jv.: Pozsonyi L., dr. Varga Z., Vadász Cs.
Ellenőr: Farkas Z.

Krstic D.: 7/3;
Kovács B.: 2;
Koma D.: 19;
Béres N.: 9;
Farkas F.: 8/6;

Csorba Sz.: 4;
Solevic N./ 11/6;
Vámos L.: 4;
Kis G.; Nagy Á.; Bere M.; Korcsog Gy.

Hajrá Békés! Hajrá BSzSK! Hajrá Gladiátorok!

Erdei K.
Fotó: Pusztai Gábor
http://sportphoto.hu/2014/11/30/bekesi-szsk-obudai-kaszasok-64-77/


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!