Szépen menetelnek gyermek csapataink


A múlt hétvégén, mint azt eddig olvashatták a héten majd minden korosztályunk mérkőzéseket játszott. Így tette ezt U10-es és U14-es csapataink is.

Az U10-esek Szeghalmon voltak vasárnap a kisiskolások bajnokságának fordulóján. Három mérkőzést játszottak a fiúk, a napot a hazai pályán szereplő szeghalmiakkal kezdték, az első félidőben már 3-7-re vezetett a Békés, végül a különbséget kicsit növelve sikerült nyerniük 9-16-ra. A második mérkőzést a Békéscsaba DKSE-vel játszották, a két csapat közti különbség az első percektől látszódott,végül szintén 9-16-ra nyert a Békés. A nap utolsó mérkőzése ígérkezett a legnehezebbnek az Orosháza ellen. Szoros első félidő végére 5-7 volt a meccs állása az orosháziak javára. A második félidőben sem sikerült megfordítaniuk a meccset, végül 9-12-re kapott ki a Békés. Ebben a korosztályban részletes jegyzőkönyvet nem írnak, csak az eredményt számolják.

BFKC U10: Beinschródt E., Braun J., Hegedűs F., Vizsnyiczai M., Vidovenyecz M., Kádas N., Gazsó P., Nagy Z., Nagy G., Tóth T., Gecse A.

A Békési FKC az U14-es korosztályban két csapatot is indított, hogy mindenkinek minél több lehetősége legyen játszani. A hétvégén Újkígyóson került megrendezésre a gyermek bajnokság fordulója, ahol mindkét csapat pályára lépett.

A Békés NEKA I-es csapat két mérkőzést játszott. Két békéscsabai csapattal mérkőztek meg a fiúk. Mindkét mérkőzésen sikerült 10 gól alatt tartani a fiúknak az ellenfeleiket, illetve e mellé gyors támadásokból 30 gólokat sikerült lőni.
Békéscsaba BDSK - Békési FKC 6 - 30 (3-14)
Békéscsaba DKSE - Békési FKC 9 - 33 (2-16)

BFKC NEKA I: Takács Sz., Borbély I., Dénes Á. 5, Szabó P. 4, Hári B. 4, Baranyai M. 1, Ásós M. 4, Szász B. 3, Kecskés B. 8, Kocsor S. 3, Vass E. 9, Kiss R. 5, Major M. 4, Tóth P. 8, Magyar B. 5,

A Békés NEKA II-es csapat három meccset játszott a nap folyamán. A Békéscsaba BDSK csapatával félidőben még egál volt az állás, majd 12-18-ra sikerült békési győzelmet aratni. A hazai pályán szereplő Újkígyóssal igaz végig vezetve a mérkőzést, de végül 1 góllal sikerült nyernie a Békésnek. Míg az Orosházával nagyot harcolva, 10-10-es félidő után, sajnos nem sikerült végül nyerni, a második félidőben 5-0-s szériát hozott az Orosháza, amivel megfordította a mérkőzést és három gólos előnyre tett szert.
Békéscsaba BDSK - Békési FKC 12 - 19 (7-7)
Újkígyósi KC - Békési FKC 19 - 20 =7-12)
Orosházi FKSE - Békési FKC 21 - 19 (10-10)

BFKC NEKA II: Baji G. 12, Kiss S. 1, Ötvös T. 5, Kádas B. 6, Bernáth Sz. 5, Varga L. 13, Temesvári G. 10, Kovács L., Soltész D. 2, Papp R. 2, Kiss A. 1, Szabó Á. 2

Gratulálunk csapatainknak, így tovább! Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!