Győzelem Orosházán


Elérkeztünk december közepéhez, ami egyet jelentett a 2014/2015-ös őszi szezon végével. Az utolsó fordulóban csapatunk az Orosházi FKSE U23-as csapatához utazott a 13. fordulót lejátszani.

Az első támadást a Békés sikeresen, góllal fejezte be, amire a hazai csapat egyből válaszolt is. Ezután hétméterest hibáztunk, amit kihasznált a fiatal ellenfél, és egyből két gólos előnyre tett szert. A hátrányt percek alatt sikerült ledolgoznia csapatunknak, fej-fej mellett dobálták a csapatok a gólokat. A 19. perctől hazai gólcsend következett, többet is hibáztak támadásban az orosháziak, amit kihasznált a Békés és a 24. percben 10-12-re fordították s mérkőzést. A félidő végére behozta hátrányát a hazai csapat, így 15-15-ös eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. Jól kezdtük a második félidőt, sorozatos 4 gól után a 7. percben 16-19-re sikerült ellépni a fiúknak. Mindkét csapat többet is hibázott, 5 percig békési gólcsend volt 20-24-es állásnál, azonban nem tudták megfordítani az meccs állását a hazaiak, hétméterest is hibáztak. Az utolsó 3 percbe 24-25-ös eredménnyel fordult a mérkőzés, de már csak a békésiek tudták bebiztosítani győzelmüket 24-27-re. Ezzel az eredménnyel sikerült előrébb kerülnénk a tabellán, a téli szünet idejére a helyezésünk függ a szombat, vasárnapi fordulók eredményeitől, de 11 ponttal zárhattuk az őszi szezont.

Orosházi FKSE U23 - Békési FKC 24 - 27 (15-15)

BFKC: Styop M., Domokos D., Balán R., Kopcsák J., Kovács A. 1, Horvácki M. 6, Molnár S. 5, Cifra T. 6, Felföldi G., Polgár T., Szilágyi D. 3, Kánya L., Fedor B., Horváth D. 3, Domokos I. 1, Gazsó P. 3.

OFKSE U23 legjobb dobói: Knezevic M. 12, Starnigg J. 5.

Kádas László (edző): "Küzdelmes, magas színvonalú mérkőzésen, értékes, idegenbeli pontot szereztünk. Gratulálok a csapatnak!"

Gratulálunk csapatunknak.



Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!