2015. évi Üdülési pályázatok


Megjelentek a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány 2015. évi pályázatai:

Kedvezményes fürdőbelépők nyugdíjas pályázók számára
Határidő: 2015.01.09 – 2015.02.09.

Nyugdíjas pályázók számára
Határidő: 2015.01.09 – 2015.02.09.

Nagycsaládos pályázat
A Nagycsaládos pályázatot az arra jogosult kedvezményezettek 2015. február 12. napjától kezdődően nyújthatják be.

Fogyatékossággal élők pályázata
A Fogyatékossággal élők pályázata az arra jogosult kedvezményezettek 2015. március 16. napjától kezdődően nyújthatják be.

Postai tevékenység szakágazatban foglalkoztatottak részére
A Postai tevékenység szakágazatban foglalkoztatottak részére az arra jogosult kedvezményezettek 2015. április 13. napjától kezdődően nyújthatják be.

Közlekedés területén foglalkoztatottak számára
A Közlekedés területén foglalkoztatottak számára az arra jogosult kedvezményezettek 2015. április 13. napjától kezdődően nyújthatják be.

Köznevelési intézményben foglalkoztatottak számára
A Köznevelési intézményben foglalkoztatottak számára az arra jogosult kedvezményezettek 2015. május 20. napjától kezdődően nyújthatják be.

Részletes információ: www.erzsebetprogram.hu


Az Erzsébet-program keretében meghirdetett 2015. évi szociális üdülési pályázatokra történő jelentkezés folyamata:

  • A pályázatokat kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapon elérhető elektronikus adatlap kitöltésével nyújtható be.
  • A pályázó a szükséges csatolandó mellékleteket kitölti/kitölteti, és aláírva/aláíratva digitalizálja (beszkenneli). Elsőként feltölti a szükséges mellékleteket, majd kitölti a szükséges pályázati űrlap adatokat, és véglegesíti pályázatát.
  • AA pályázó a pályázat elküldését követően visszaigazoló e-mailt kap, és az abban található linkre kattintva aktiválhatja pályázatát.
  • pályázó legkésőbb a pályázata aktiválását követő 30 napon belül az Alapítványtól e-mailben kap tájékoztatást a feldolgozás eredményéről.
  • Az önrészt a kedvező pályázati döntésről szóló értesítő e-mailben foglaltak szerint, annak kézbesítését követően 30 munkanapon belül, egy összegben, a benyújtáskor kapott pályázati azonosító szám közlemény rovatban való feltüntetésével kell átutalni.
  • Az önerő befizetését követően a nyertes pályázó részére postai úton kerül kiküldésre az Erzsébet Kártya. Amennyiben a pályázó átveszi az Erzsébet Kártyát, és az Alapítvány erről megkapja a postai átvételről szóló igazolást, úgy a pályázóhoz tartozó kártya aktiválásra kerül. A pályázó az aktiválást követően tud szállást foglalni, interneten az online foglalási felületen, vagy a telefonos ügyfélszolgálat segítségével. Azon pályázók, akik a 2013. illetve 2014. évi Erzsébet-program keretében támogatást nyertek, és számukra az Erzsébet Kártya korábban kiküldésre került, a korábban megküldött kártya segítségével vehetik igénybe az üdülési szolgáltatást.
  • A pályázó a sikeres szállásfoglalásáról minden esetben e-mail útján visszaigazolást kap.

  • Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!