U12-es forduló Szegeden


A hétvégén ismét gyermekbajnokságra utaztak a Békési FKC utánpótlás csapatai. Az U12-es bajnokság Badó László régió "A" csoportjának csapatai játszottak egymással. Mind a tíz csapatra 2-2 mérkőzés várt a nap folyamán.

Csapatunk a Békéscsaba DKSE-vel és a Gyulai SE-vel mérkőzött meg. Nyugodtan mondhatjuk, hogy könnyen vették a fiúk a nap mérkőzéseit. A csabaik ellen, az első félidő még kicsit nyögvenyelősen sikerült 9-4-es eredmény mellett, azonban a második félidőben közé tették a fiúk a különbséget és végül 17-6-ra nyertek. A gyulai csapat ellen lendületesen kezdtek a fiúk, amit a félidő eredmény is bizonyít 2-17. A különbség ellenére a második játékrészben tovább hajtott a csapat a minél nagyobb gólkülönbségért.

14 játszott mérkőzés után csapatunk a csoport első, még hozzá veretlenül. Még két játék nap lesz februárban, amikor kialakul a Badó László régió "A" csoportjának végső tabellája.

NEKA Békés - Békéscsaba DKSE 17 - 6 (9-4)
Gyulai SE - NEKA Békés 5-30 (2-17)

Csapattagjai: Borbély I., Kiss A., Varga I., Kovács L., Temesvári G., Hegedűs F., Soltész D., Vidovenyecz B., Kiss M., Minya M., Szabó Á., Tóth T.

Edző: Döge Sándor

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!