Disznóvágás BFKC módra


Évek óta hagyomány a Békési Férfi Kézilabda Clubnál a disznóvágás. Szerencsés a felnőtt keret, hogy a vezetőség ismét lehetőséget tudott teremteni erre az eseményre. Ilyenkor mindig közelebb kerülnek egymáshoz az eseményen résztvevő játékosok, segítők és vendégek. Így történt ez most is... Mindenki megmutathatta tudását gyakorlatban is a disznóvágáson.

Az előző évekhez hasonlóan, idén is elmaradhatatlan volt egy kis pálinkázás a disznókörméből, még ha volt is aki csak imitálta, de ez kötelező...

Ebédre végzett társaság a torral, és az asztalra a dobozi Kisvendéglő a legfinomabb falatokat varázsolta az éhes társaság elé.

Ismételten remekül telt el ez a nap, amiről a többi képet megtalálják a linkre kattintva.

- Köszönjük Polgár Zoltánnak, hogy ismételten lehetőséget biztosított a csapat számára, hogy ilyen rendezvényen vegyünk részt együtt. Úgy gondolom szükséges, hogy a pályán kívül is együtt legyen csapatunk és összekovácsolódjon minél jobban. Ki kell használni az ilyen remek alkalmakat. Remélem sikeresen felkészülünk a bajnokságra és tavasszal még eredményesebben tudunk majd szerepelni. - mondta Kádas László az ebéd elfogyasztása előtt a megjelenteknek.

Sok sikert kívánunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!