U14-es forduló Békésen


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Szombaton U14-es gyermekbajnokság forduló volt Békésen a Sportcsarnokban. A Badó László régió "A" csoportjának csapatai mérkőztek meg ismét. Minden csapatra két mérkőzés várt a nap folyamán.

A Békési FKC két csapatát is indította ebben a bajnokságban, lehetőséget kaptak a fiatalabbak is, hogy tapasztalatot szerezzenek. Így volt lehetséges az, hogy a szombati nap első mérkőzését a két békési csapat játszotta. A papírforma alapján, a Békés NEKA I-es csapata nyert, akik saját korosztályukban játszanak. A nap második mérkőzését a NEKA II, a Békéscsaba DKSE csapata ellen játszotta, a félidőben a vendégek vezettek 1 góllal, ám rendeződtek a második játékrészben a sorok és átvette a vezetést a Békés és végül nyert 14-12-re. A harmadik mérkőzést szintén békési csapat játszotta, a NEKA I a Köröstarcsa ellen. Szinte az első perctől kezdve a hazai pályán szereplő csapatunknál volt a vezetés. A félidőben már 12-2 volt az állás, a mérkőzés végén pedig jelentős előnnyel 25-10-re nyertek a fiúk.

A nap további részében a messzebbről érkezett csapatok mérkőztek meg. A Badó László "A" csoportjának jelenleg a Békési FKC csapatai az első két helyet foglalják el.

NEKA Békés I - NEKA Békés II 32 - 14 (16-6)
NEKA Békés II - Békéscsaba DKSE 14 - 12 (6-7)
NEKA Békés I - Köröstarcsa 25 - 10 (12-2)

NEKA Békés I: Borbély I., Takács Sz., Mándy T. 8, Dénes Á. 11, Szabó P. 4, Csige N. 3, Major M. 4, Kecskés B. 13, Baranyai M. 3, Ásós M. 2, Vass E. 2, Magyar B. 4, Hári B. 3.

NEKA Békés II: Horváth Z., Kádas B. 1, Kiss S. 4, Ötvös T. 2, Temesvári G. 1, Kovács L., Varga L. 6, Bernáth Sz. 1, Kiss A., Soltész D. 6, Baji G. 6, Szabó Á. 1, Minya M.

Egy forduló van már csak hátra az U14-es gyermekbajnokság Badó László régió "A" csoport mérkőzéseiből.

Gratulálunk! Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!