Nem varázslat! Itt az új Passat!


Csukott szemmel vezetni és karbatett kézzel parkolni!

Az innovatív gondolkodásmód és a szemet gyönyörködtető elegancia nem, csak kívül, de autó belső terében is megmutatkozik. A méretek alig módosultak, az arányok fejlődtek. Ránézésre főleg a limuzin tűnik karcsúnak. Első tetőoszlopa az új műszaki alapokkal ferdébben ível, ami optikailag megnyújtja a motorháztetőt. Az MQB padlólemezre átállított modell súlya maximum 85 kilót csökken és 19-es felniket is kaphat az eddigi maximum 18 collos kerekek helyett.

Eddig sem volt igénytelen hely a Passat belső tere, de lényegesen nőtt a minőségérzet. Elegáns és igényes minden. Érdekes a műszerfalon a szeparált légrostélyok elhagyása, az osztatlan ív előkelő részlet. Igazán jól beállítható az üléshelyzet, és mint a német autókban általában, elférnek 210 centis emberek is. Az eddig sem szűkös autó hossza kicsit csökkent, tengelytávja azonban 79 millimétert nőtt. Ettől aztán hátul is fejedelmi a kényelem, az első üléstámla messze van a térdektől.


Hagyományos órákkal és az új, 1440x540képpontos digitális műszerfallal is készül az autó. Az új műszerfalra kitehetjük az órákat nagyban vagy kicsiben, hogy a térképet nézhessük nagyobb méretben. Az autó a parkolóhely megtalálásában és a beállásban is segít, nemcsak farral és a járdával párhuzamosan, de orral is képes beállni, mármint magától. Akkor is betolat a merőleges helyre, ha éppen tréler van mögötte. A Trailer Assyst az utánfutós parkolás nehézségeinek nagyját leveszi a vezető válláról,Dugóban különösen kedvünkre tesz a Passat az automatikus araszolással. A sávtartó rendszerrel most már 60 km/óra alatt is követi az irányt, a fedélzeti kamerákkal közben figyeli a forgalmat és a gyalogosokat. A sávtartó képes az autót visszakormányozni a forgalmi sáv közepébe, dugóban araszolva gyorsít, lassít, megáll magától, vészfékez, ha gyalogos veti magát a kocsi elé. Ha váratlanul rosszul lennénk vezetés közben, az autó megmenti utasát és önmagát az ütközéstől. Ilyenkor ügyesen a sávban maradva finoman állóra fékezi a kocsit, miközben a vészvillogót is bekapcsolja. *Akár 7.449.000.-Ft-tól

A képen látható tesztautónk önre vár, hogy kipróbálja. Keresse szakértő kollégáinkat, egyeztessen időpontot .**

Békési Miklós VW értékesítési tanácsadó+36 30 664-2931


Prekop ZoltánVW értékesítési tanácsadó+36 30 664-2930

**Tesztvezetésre pontos időpontokat és a rendelkezésre álló járműveket előzetesen egyeztetjük ügyfeleinkkel. Az autók a regisztráció sorrendjében a jelzett időpontban állnak rendelkezésre.
*Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek, a cikkben szereplő szériafelszereltségek leírása a teljesség igénye nélkül készült, és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A feltüntetett bruttó árak módosulhatnak. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos Volkswagen márkakereskedőjénélAz Ön Volkswagen márkakereskedője: AutoMobil Körös Kft.

5600 Békéscsaba, Szarvasi út 74., telefonszám: +36 66 529 100, fax: +36 66 454 634 autokoros@autokoros.hu, www.autokoros.hu

Kövessen minket a Facebookon is!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!