Csicsókás ételek a Bio-konyha szakkörön


A Békés és Környéke Biokultúra Egyesület és a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ kezdeményezésére 2013-ban indult útjára a Bio-konyha szakkör.

A foglalkozások egyediségét az mutatja, hogy a beszélgetések, előadások és különböző jó tanácsok cseréje mellett a házi praktikák és ötletek kipróbálásra is kerülnek a kulturális központ tankonyhájában. A havi rendszerességű alkalmak idén is folytatódnak, az év első bio-konyha szakkörének témája a csicsóka lesz. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök segítségével különböző csicsókás ételeket, és azok elkészítési módjait ismerhetik meg az érdeklődők.

Időpont: 2015. február 13. (péntek) 17 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)


A szakköre a belépés ingyenes!

Minden kedves visszatérő és új látogatót szeretettel várnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!