Évet zártak a Vésztői Polgárőrök


Megjelent: 2015 Február 9. ( Hétfő ) 11:20
Módosítva: 2015 Február 18. ( Szerda ) 11:14

Évet zártak a Vésztői Polgárőrök

Évértékelő Közgyűlést tartott a Vésztői Önkéntes Polgárőrség 2015. február 7-én.

A Közgyűlést meghívottként megtisztelte jelenlétével Gyulai András r. alezredes BMRFK , Karsai János r. főhadnagy Vésztői őrsparancsnok, Molnár Sándor Vésztő polgármestere , Gyarmati Sándor Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke, valamint a Szeghalmi Rendőrkapitányság területén működő polgárőr egyesületek képviselői.

Pardi Géza a Vésztői Polgárőrök elnöke nagyon részletes, mindenre kiterjedő pontos, precíz beszámolójában ismertette a 2014 évben végzett tevékenységüket. A FEB és a gazdasági-és pénzügyi beszámoló is híven tükrözte,hogy az egyesületnél nagyon fegyelmezett,pontos munka folyik. 2015 évben is szeretnének az Önkormányzat, a Rendőrség és a lakosság megelégedésére végezni a polgárőri tevékenységüket. A beszámolók elfogadása után a hozzászólások következtek :

Molnár Sándor polgármester megköszönte a polgárőrök eddigi munkáját és biztosította őket, hogy az eddigiekhez hasonlóan, talán még nagyobb mértékben is számíthatnak az anyagi és egyéb támogatására.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke megköszönte a polgárőrök 2014 évben végzett munkáját, hiszen példaértékű az a munka úgy Békés megyében, de országos szinten is amit a Vésztői Polgárőrök és a vezetőik végeznek. Nagyon magas az a felállított mérce, mely alapján a Vésztői Polgárőrség működik. További munkájukhoz sok sikert kívánt.

Gyulai András r. alezredes BMRFK nagyra értékelte az egyesületnél folyó munkát. Példaértékű az elszámolásuk, mely követésre érdemes.

Karsai János r. főhadnagy Vésztő őrsparancsnoka megköszönte a polgárőrök 2014 évi munkáját, mellyel nagyban hozzájárultak a település közbiztonságának javításához.

Jutalmak átadására került sor :

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke adta át dr Túrós András OPSZ elnöke által adományozott "Polgárőr Érdemkereszt" ezüst fokozatát Bálint Sándor polgárőrnek , a "Polgárőr Érdemkereszt" bronz fokozatát Sági Attila polgárőrnek.

Pardi Géza Emlékplakettet és Oklevelet adott át : Csüllög Zsigmond, Csüllög Sándor, Domokos János, Micura Sándor, Balog Sándor és Mészáros Tibor polgárőröknek a kimagasló munkájuk elismeréséül.

Befejezésként megvendégeléssel és kötetlen beszélgetéssel zárult a rendezvény.

( Fotó : Virág I.)

Tételek: 1 - 20 / 45 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!