Drogdílereket fogtak el Békésen!


Békési tizenéveseknek árusíthattak!

Két férfit fogtak el a rendőrök Békésen, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyagokat adtak el tinédzsereknek. Egy harmadik férfit is gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, aki fehér port és növényi törmeléket tartott magánál.

A Békési Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított két férfi ellen. A rendőrkapitányság, valamint a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság "Körös" közterületi támogató alosztályának rendőrei 2015. február 12-én fogták el őket Békésen.

A 22 éves Sz. József és a 30 éves N. Jenő a nyomozás eddigi adatai alapján megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy Békés városában 18. életévüket be nem töltött fiataloknak új pszichoaktív anyagokat adtak el.

A házkutatások során a rendőrök növényi törmeléket, fehér port, tablettákat foglaltak le tőlük, melyeket szakértői vizsgálatra küldenek. Egy harmadik férfit is gyanúsítottként hallgattak ki 2015. február 12-én a Békési Rendőrkapitányságon.

A 35 éves N. Tibor nylon tasakokban tartott magánál különböző kábítószergyanús anyagokat, ezért ellene kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

VIDEO Az ELFOGÁSRÓL!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!