Őszi vereség után, fölényes győzelem


Szombaton rendhagyó módon délelőtt fogadta csapatunk az Ózdi KC-t, még hozzá Szeghalmon. Félő volt, hogy a korai kezdés nem lesz jó hatással a mérkőzésre, azonban nem illetődött meg a békési gárda.

A mérkőzés első percétől fogva a Békési FKC kezében volt a mérkőzés irányítása. Remek védekezésből sikerült könnyű gólokat is lőniük, amivel folyamatosan növelni tudták a hazai előnyt a fiúk. A félidőre 8 gólos előnnyel 19-11-es eredmény mellett mentek pihenni a csapatok. A második félidőben folytatódott tovább a békési öröm játék, ugyanis 45. percben már 14 gólos előnyt tudhatott magának a hazai csapat. A mérkőzés utolsó perceiben, a remekül védő Domokos Dusánt fejbe lőtték, ő nem térhetett már vissza a kapuba. Végül az őszi vereség után Ózdon, sikerült revansot vennie a Békésnek és megnyerni az újabb két pontot 35-24-es eredmény mellett. Ezekkel a pontokkal csapatunk a 7. helyre kúszott fel a tabellán.

Békési FKC - Ózdi KC 35 - 24 (1-11)

BFKC: Domokos D., Styop M., Balán R., Szilágyi D. 6, Cifra T. 10, Horvácki M. 2, Kánya L. 9, Polgár T., Molnár S. 4, Horváth D. 3, Kovács A. 1, Kopcsák J., Fedor B., Gazsó P., Domokos I.

Ózd legjobb dobói: Vojinovic N. 8, Gyuris P. 5, Fekete L. 5.

Kádas László (edző): "A nagyszerű kapusteljesítmény és védekezés mellett, sikerült megszerezni a győzelmet. Elismerésem a csapatnak!"

Gratulálunk a csapatnak!

A következő fordulóban Algyőre utaznak majd csapataink, február 22.-én (vasárnap) 17 órától és 19 órától lépnek majd pályára.

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!