Békési baleset részesét és tanúit keresi a rendőrség


Két kerékpáros ütközött össze Békésen, a Rákóczi utca és Szabó Dezső utca kereszteződésében. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében keresi az egyik kerékpárost és a történtek szemtanúit.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 04010/235/2015. Bü. számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 2015. február 14-én 13 óra 50 perc körüli időben Békésen, a Rákóczi utca és Szabó Dezső utca kereszteződésében történt közúti közlekedési baleset ügyében. Két kerékpáros ütközött össze, egyikük elesett és súlyosan megsérült. A másik kerékpáros egy 55-60 év körüli, 160 cm magas, térdég érő sötét kabátot viselő nő, aki sötét színű kerékpárral közlekedett, majd a baleset után elhagyta a helyszínt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kéri a sötét színű biciklivel közlekedő kerékpárost, hogy segítse a történtek körülményeinek tisztázását. Személyesen vagy telefonon jelentkezzen a rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefon 66/523-700). A rendőrség várja továbbá azok jelentkezést is, akik szemtanúi voltak a balesetnek. A fenti telefonszámon kívül a 112-es segélyhívószámon a nap 24 órájában fogadják a bejelentéseket. Emellett az ingyenesen hívható 06/80/555-111-es "Telefontanú" zöld számát is lehet tárcsázni hétfőtől csütörtökig 8 órától 16 óráig, pénteken 8 órától 13 óráig.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!