Serdülő győzelem Sárospatakon


Helyszin: Sárospatak
Elkezdődött az Országos Serdülő Bajnokság rájátszása. Csapatunk a D-H rájátszási csoportba került, az első fordulóban a Sárospatak csapatával mérte össze magát.

Igaz hazai góllal kezdődött a mérkőzés, viszont a további 10 percben már jelentős előnyre tett szert a Békési FKC, ugyanis sikerült a 10. percben már 3-9-re vezetni. A félidő további részében ügyesen tartva 5-6 gólos előnyét csapatunk, a félidő végén 12-17-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második félidő elején remekül elkapták a fonalat a békésiek, 10 perc alatt sikerült egy 2-10-es etappal még nagyobb különbségre szert tenniük. Vólent János minden játékosának lehetőséget adott a bizonyításra, végül kihasználva a játéklehetőségeket 20-37-re nyert csapatunk az első rájátszási mérkőzésen.

Sárospataki TC - NEKA Békés 20 - 37 (12-17)

BFKC: Anderlik Cs., Pankotai B., Teleki L. 2, Kéri I. 5, Petrovszki A., Szilágyi G. 3, Csige Z. 2, Juhász Á. 5, Bak B. 6, Molnár G. 2, Mohácsi B. 10, Benedek-Tóth P. 1, Foltin K. 1.

Sárospatak legjobb dobói: Götz B. 6, Korda P. 5, Gál A. 5.

Vólent János (edző): "Gratulálok a csapatnak, sikerült az első fordulóban jelentős előnnyel győznünk idegenben. Ez volt az első lépés, nem egyszerű mérkőzések várnak ránk a tavasszal, de célunk a döntőbe kerülés."

Március 4.-én (szerda) 18 órától a Kisvárda csapata ellen lépnek pályára a fiúk a Békés Városi Sportcsarnokban.

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!