Ölelés 150.000 forintért!


A Tisza Kálmán Szakképző Iskola békési oktatási egységének önkéntes diákjai pályázatot nyújtottak be a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által meghirdetett Köznevelés az iskolában projekt keretében kiírt Az iskola közös ügyünk - Oszd meg élményeidet! pályázatra.

Több, mint száz pályamunka érkezett be országszerte. Az elbírálás során fő szempont volt, hogy azokat a pályaműveket díjazzák, amelyekben egyszerre jelenik meg az iskola és a közösség, valamint a pályamű elkészítése is közösségi munkában valósuljon meg.

Az iskolában működő Kreatív Ipar tagjai elolvasva a pályázati kiírást, eldöntötték, hogy részt vesznek a projektben. Összeültek és megszületett a döntés, az Ölelés Világnapját "felhasználva" alkottak maradandót. Egyesült erővel vágtak a munkába, az időpont adott volt. A forgatástól kezdve az összes utómunkáig mindent végrehajtottak. Majd február végén jött az értesítés, I. helyen végeztek.

Nyereményük egy 150.000 forintos utalvány, amiből vásárolhatnak tárgyeszközt vagy szervezhetnek több közösségépítést segítő eseményt.

Az ünnepélyes díjátadás március 19-én lesz Törökbálinton.

A videó a következő linket tekinthető meg.

https://www.youtube.com/watch?v=4l7-eNijmYY


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!