Projekt-nyitó a Szegedi alsó tagozatán!


A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium, a TÁMOP 3.4.5 12-2012-0001 „Tehetséghidak Program” című kiemelt projekt keretében pályázatot nyert, tehetségsegítő-gazdagító programok megvalósítására.

A tavaly regisztrált tehetségponttá vált intézményben beindult a tanév során az első osztályokban a tehetségek beazonosítása, hogy különböző területeken segíthessék a kisdiákokat. Idén ehhez a munkához nyert pályázati forrást az alsó tagozat, a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében.

A február végén induló projekt nyitóalkalmán bemutatásra kerültek a programok, a patronáló pedagógusok: Gyarakiné Tomasovszki Janina, Liszkainé Füsüs Katalin, Juhászné Petrás Zita, Balogné Sztraczinszki Andrea, Olasz Bernadett, Csonka Jánosné, Arató Tamás, és a mentordiákok: Bozsányi Jennifer, Foltin Zalán, Gyöngyösi Zsuzsanna, Simon Zoltán, Papp Réka, Papp Zsuzsanna Pocsaji László. Ők jelenlegi vagy egykori "Szegedi"-s tanulók, akik lehetőséget biztosítanak a kicsik számára impulzusok szerzésére, érdeklődésük felkeltésére, érdeklődési körük kiszélesítésére, tehetségük fejlesztésére.

A nyitórendezvény "Perdülj-fordulj!" bemutatóval, és táncházzal zárult, a békési Belencéres Néptáncegyüttes vezetője, az iskola megbízott néptánc pedagógusa, Mahovics Tamás jóvoltából. Varga Emília és Arató Tamás

Tételek: 1 - 20 / 40 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!