Hazai vizeken hétvégén


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Az NBI/B keleti csoportjában hétvégén a 20. forduló következik. A Békési FKC szombaton a Balassagyarmati Kábel SE csapatait fogadja 16 és 18 órától a Békés Városi Sportcsarnokban!

Az őszi szezonban csapatunk nyerni tudott Gyarmaton 23-25-re, úgy hogy a félidőben még egy gólos előnyben voltak a hazaiak. Csapatunk jelenleg a 6. helyen áll a tabellán 20 ponttal, míg a hétvégi vendégünk a 10. helyen 15 ponttal rendelkezik.

Az utóbbi két fordulóban nyerni tudott a Balassagyarmat Füzesabonyban, illetve otthon sikerült a Pick U23-as csapatát is legyőzniük.

A Békési FKC jól menetel a tavaszi szezonban, ha leszámítjuk a Pick U23-as csapata elleni mérkőzést, de minden csapatnak lehet rosszabb napja. Mindenki egészséges a csapatban jelenleg, így bízunk benne, hogy sikerül az újabb két pontot bezsebelni a fiúknak.

A hétvégén már junior csapatunkra is megmérettetés vár, mivel az előző két fordulóban U23-as csapatok voltak soron, így számukra mérkőzés szünet volt. Jelenleg két ponttal a tabella élén állnak a fiatalok, annak ellenére, hogy a mögöttük álló FTC már egy mérkőzéssel többet játszott. A Balassagyarmat juniorjai a 8. helyen állnak, idegenben az ősszel nagy arányú 14-31-es eredménnyel sikerült legyőzni őket.

Várunk Mindenkit március 21.-én a Békés Városi Sportcsarnokba!

Szurkoljunk együtt csapatainknak!

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!