Nehéz meccs volt


Bajnokesélyestől kikapni nem szégyen!

Legalább 400 néző figyelhette a feldobást. Gyors kosarat kaptunk, majd adtunk. Úgy tűnt az első 3 percben, hogy partyban tudunk maradni egy sikeres csapattal szemben. Ezt hamar felülbírálhattuk. Teljes pályás letámadást kaptunk. A kezdő ötünkben szereplő Koma Dani kettős emberfogással küszködött. Ennek ellenére még kifaultolás előtt dobott 11 pontot. Nála is jobb eredménnyel zárt a két híresen jó három pontos dobónk: Farkas Geri és Nicola Solevic. Nagyon tetszett Molnár Ákos védekezése. Komoly problémát okozott ellenfelének. Ráragadt, mint a kínai "kétoldalas tapasz", sapkázott és dobott is. Béres Nándi is hozta a 2-3 látványos megmozdulását. Bere Marci megint harapósan lépett pályára. Csorba Szabolcs jól érvényesítette erejét. Zsíros Gábort nagyon vártam, mert legutóbb is jókor hozta a trojkákat. Ma is igyekezett! Fürgén és szintén bizonyítási vággyal lépett pályára Nagy Ádám, aki ebben a szezonban kevesebb lehetőséget kapott eddig. Daniel Krstic is hajtott, igaz, tud ő a mainál sokkal jobban játszani. Másik irányítónk Kis Gergely is cikázott rendesen. Kovács Benedek is motorja volt a mai hajtósabb szakaszoknak. Most ő lett a "gólkirály"!

Hazai pályán nem kaptunk túl jó fújást. Ha még érvényes lenne egy szemüvegutalványom: felajánlanám a játékvezetőknek. Róluk sajnos nem tudok jót írni. Pedig milyen alap dolog lenne, hogy részrehajlás nélkül, a szabályokat mindkét oldalon érvényesítve vezényeljenek.
A többi hibát majd Balog Vilmos és Balog Lajos kielemzi és vélhetőleg feldolgozva átnyújtja a csapatnak.
Az "asztalunk " is precízen dolgozott. Kohári Döníz át is küldte már a statisztikát.
Veres Csongor rögzítette, Takács János kommentálta a meccset, amit a Békés Tv-ben is megnézhetünk majd.
Pusztai Gabi ugyan kissé fáradtan, de a profi gépével érkezett és szerintem lőtt is pár jó képet!

Békési SzSK - DEAC: 81 – 93

(24-34; 23-25; 12-16; 22-18)

Jv.: dr. Varga Zoltán, Lövész Csaba, Reisz Péter
Kom.: Mustos Tamás János

Krstic D.: 7/3;
Solevic N.: 12/6;
Kovács B.: 18;
Koma D.: 11;
Béres N.: 4;

Kis G.: 7/3;
Zsíros G.: 2;
Csorba Sz.: 2;
Molnár Á.: 5/3;
Farkas G.: 13/9;
Nagy Á., Bere M.

Ezen a héten szombaton utazik a csapatunk Hódmezővásárhelyre. Az idei szezonban 1-2 az állás a két csapat között. Legyőztük a hódmezővásárhelyi csapatot előbb a Viharsarok Kupán, majd pedig hazai pályán a bajnoki összecsapáson. Szoros viadalra számíthatunk, hiszen nem fogják könnyen ideadni a náluk megszerezhető pontot. Szerintem menni kell megint mindenkinek, hogy szurkoljunk a Gladiátoroknak! Hódtói Sportcsarnok 2015.03.28. 18.00 h


HAJRÁ BÉKÉS! HAJRÁ BSZSK!!

Erdei K.

Fotó: sportphoto.hu


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!