Évet zárt a Gerlai Polgárőrség


Évet zárt a Gerlai Polgárőrség

2015. április 4-én 10 órakor tartotta évzáró Közgyűlését a Gerlai Polgárőrség .

A Közgyűlésen meghívottként részt vett dr. Bede Sándor r. alezredes Békéscsaba város rendőrkapitánya, Illés Pál r. főhadnagy a Békéscsabai Rendőrkapitányság KMB. alosztályának vezetője, Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke, Kovács Péter a BMPSZ Felügyelő Bizottságának tagja, Szabóné Kocziha Tünde Békéscsaba város önkormányzati képviselője.

Dézsi Gábor az Egyesület elnöke köszöntötte a megjelent vendégeket és az Egyesület tagjait. Megválasztották a Közgyűlés levezető elnökét, a jegyzőkönyvvezetőt és a két jegyzőkönyv hitelesítőt.

Dézsi Gábor elnök részletesen ismertette az Egyesület 2014.évi tevékenységét. A működési beszámoló után a gazdasági-pénzügyi és felügyelőbizottsági beszámolók következtek. Mlinár Jánosné ismertette az Egyesület 2015. évi költségvetési tervezetét.

dr. Bede Sándor r. alezredes Békéscsaba város rendőrkapitánya hozzászólásában megköszönte a polgárőrök áldozatos, önzetlen munkáját, melyet a közbiztonság ,és a bűnmegelőzés érdekében végeztek. Kitűnőre értékelte az Egyesület 2014 évi tevékenységét.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke elismerően szólt az Egyesület tevékenységéről, nagyon precíz, pontos beszámolók hangzottak el. Megköszönte a polgárőrök 2014. évben végzett munkáját, további munkájukhoz sok sikert kívánt.

Illés Pál r. főhadnagy a Békéscsabai Rendőrkapitányság KMB. alosztályának vezetője nagyra értékelte azt a tevékenységet, melyet a Gerlai Polgárőrség végzett, ill. végez a közbiztonság és a bűnmegelőzés területén.

Szabóné Kocziha Tünde Békéscsaba város önkormányzati képviselője megköszönte a polgárőrök 2014. évben végzett munkáját. Kijelentette, hogy egyesületet 2015. évben is számíthat az Önkormányzat erkölcsi és anyagi támogatására .

A hozzászólások után elfogadták a 2014. évi beszámolókat és a 2015 évi költségvetési tervezetet, majd elismerések átadására került sor.

dr. Bede Sándor r. alezredes Békéscsaba város rendőrkapitánya és Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke ; Boda Zoltán és Kovács Péter polgárőröknek a Békéscsabai Rendőrkapitányság Emléklapját és jutalmat adott át.

A Közgyűlés bezárása után a finom ebéd elfogyasztása és kötetlen beszélgetés következett.

Tételek: 1 - 20 / 75 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!