Juniorok féllépésre a bajnoki címtől


Juniorjaink hétvégén a Kecskeméttel mérkőztek meg. Nem indult könnyen a mérkőzés, mindkét oldalon akadtak hibák.

Fej-fej mellett lőtték a gólokat a csapatok, a 18. percben 9-9 volt az állás, amikor sikerült 3 góllal ellépni a fiúknak, azonban ezt nem sikerült megtartani, így a félidő végén 13-12 volt az eredmény. A második játékrészben jól elkapták a fonalat a fiúk, kihasználva a KTE hibáit, lerohanásokból sikerült gólokat szerezni, amivel a félidő közepére sikerült 5 gólos előnyre szert tenni. Papp Bálint az előnyre való tekintettel a végjátékban lehetőséget biztosított minden játékosának, amit ki is használtak a fiatalok és végül 32-24-re sikerült az újabb két pontot bezsebelni a Békésnek. Ezzel a győzelemmel még közelebb sikerült kerülni a bajnoki cím megvédéséhez.

Békési FKC - KTE-Kisokos 32 - 24 (13-12)

BFKC: Styop M., Földesi B., Pankotai B., Szőnyi P. 3, Szudár Cs. 2, Felföldi M. 5, Brezowszki P. 6, Domokos I. 3, Karács M., Gulyás E. 1, Teleki L. 2, Csige Z. 2, Juhász Á. 1, Szász B. 4, Vass E., Kecskés Bence 3.

KTE legjobb dobói: Nagy L. 5, Horváth A. 5.

Papp Bálint (edző): "Sokkal nehezebb mérkőzés volt, mint azt a végeredmény mutatja. Egy kemény, masszív csapat ellen játszottunk, akik ugyanúgy küzdöttek mint a fiúk. Az elején akadtak problémáink, több hibát is ejtettünk, de a szünet után sikerült megtalálni azokat az embereket és formációkat, amik végül meghozták az eredményt. Nézőink egy közönség szórakoztató mérkőzést láthattak. Szinte már csak egy féllépés választ el minket a bajnoki címtől. Gratulálok a csapatnak!"

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!