Felemás U12-es forduló Gyömrőn


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Gyömrő
U12-es csapatunk hétvégén Gyömrőn lépett pályára a Gyermekbajnokság Országos Elődöntőjében. Az első játék napra, vasárnap került sor, amikor a hazai pályán játszó Gyömrővel és Százhalombattával kellett megmérkőzniük a fiúknak.

Nem ígérkezett könnyűnek a nap. Az első mérkőzést a hazai Gyömrő ellen játszották a fiúk. Egy szorosabb első félidővel kezdtek, amit az eredmény is mutat, ugyanis a szünetben 6-8 volt a meccs állása. A második félidőben már sikerült kisebb előnyre szert tenni, majd azt megtartva a mérkőzés végéig, 11-16-ra nyertek. A második mérkőzést a legtöbb ponttal rendelkező Százhalombatta ellen játszották. Valahogy nem tudtunk lépést tartani a Battaiakkal, a félidőben már 3 góllal vezettek. Nem sikerült a második játékrészben sem közelebb kerülni hozzájuk a hátrányunkból ledolgozva, így végül 17-13-ra kikapott a Békés.

Gyömrő - Békés NEKA 11 - 16

Százhalombatta - Békés NEKA 17 - 13

BFKC: Borbély I. 2, Minya M. 2, Varga I. 2, Kovács L. 2, Temesvári G. 10, Hegedűs F., Soltész D. 1, Vidovenyecz B, Kiss A. 4, Szabó Á. 6, Gecse A., Tóth T.

Jelenleg is a tabella második helyén állnak a fiúk, továbbjutó pozícióban. a következő fordulóra április 25.-én kerül sor.

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!