Évértékelő Lőkösházán


Évzáró Közgyűlést tartottak 2015. április 9-én a Lökösházi Polgárőr Egyesület tagjai.

A Közgyűlésen meghívottként részt vett Kolysza Zoltán r. alezredes Gyula város rendőrkapitány, Csizmadia János r. alezredes Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség vezetője, Kóródi Ferenc r. százados Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség Osztályvezetője, Fábián László r. főhadnagy Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség Alosztályvezetője, Szűcsné Gergely Györgyi Edit Lőkösháza polgármestere, Gyarmati Sándor Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke és Cseke János Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége gazdasági elnökhelyettes.

Tóthné Turai Piroska az egyesület elnöke köszöntötte a Közgyűlésen megjelenteket. Rendhagyó módon – kivetítőn is - részletesen beszámolt az egyesület 2014 évi munkájáról, elért eredményeiről. Kitért a 2015 évi feladatokra. A pénzügyi beszámoló után a Felügyelő Bizottsági beszámoló következett. A Felügyelő Bizottság jónak értékelte az egyesület munkáját.

Hozzászólásoknál először Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke osztotta meg gondolatait a jelen lévőkkel és megköszönte a 2014-ben végzett munkát a polgárőröknek. Az egyesület munkáját nagyon jónak értékelte. Elismerését fejezte ki a példaértékű színvonalas beszámolóhoz, mely követendő példa lehet a többi egyesületnek. További tevékenységükhöz sok sikert kívánt.

Kolysza Zoltán r. alezredes Gyula város rendőrkapitánya megköszönte azt az áldozatos munkát, melyet a polgárőrök végeztek Lőkösháza közbiztonsága érdekében.

Csizmadia János r. alezredes Lökösházi Határrendészeti Kirendeltség vezetője köszönetét fejezte ki azért a sok közös szolgálatért, melyet 2014. évben a Lőkösházi Polgárőr Egyesület tagjai végeztek.

Szűcsné Gergely Györgyi Edit Lőkösháza polgármester megköszönte a polgárőrök önzetlen, áldozatos önkéntes munkáját, mellyel hozzájárultak a település közbiztonságának javításához. Az Önkormányzat erkölcsi, és anyagi támogatásáról biztosított a Polgárőr Egyesület tagjait.

Elfogadták a 2014. évi elnöki, gazdálkodási, valamint a Felügyelő Bizottsági beszámolókat, továbbá megszavazták 2015. évre a költségvetési tervezetet.

Csizmadia János r. alezredes a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség vezetője két polgárőrnek – HUSZÁRIK ZSOLT és FODOR JÓZSEF - Oklevelet és Emlékérmet adott át a kiváló szolgálat ellátásáért.

A Polgárőr Egyesület elismerését ( ajándékcsomag ) kapta – MADÁCSI ATTILÁNÉ – a legtöbb szolgálati óra teljesítéséért.

Állófogadással zárult a Közgyűlés, majd kötetlen beszélgetés következett.

Tételek: 1 - 20 / 83 (5 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!