Kétegyházán is évet értékeltek


Forrás: Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége
Helyszin: Kétegyháza
Megjelent: 2015 Április 16. ( Csütörtök ) 14:37
Módosítva: 2015 Április 17. ( Péntek ) 05:34

Kétegyházán is évet értékeltek

Évzáró Közgyűlést tartottak 2015. április 15-én a Kétegyházi Petőfi Polgárőr Egyesület tagjai.

A Közgyűlésen meghívottként részt vett Fábián László r. főhadnagy Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség Alosztályvezetője, Ungor Sándor r. törzszászlós Körzeti megbízott, Kalcsó Istvánné Kétegyháza polgármestere, Gyarmati Sándor Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke és Cseke János Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége gazdasági elnökhelyettes és a szomszédos települések Polgárőr Egyesület elnökei.

Árgyelán Istvánné az egyesület elnöke köszöntötte a Közgyűlésen megjelenteket. Részletesen beszámolt az egyesület 2014 évi munkájáról, elért eredményeiről, felmerült problémákról. Kitért a 2015 évi feladatokra. A pénzügyi beszámoló után a Felügyelő Bizottsági beszámoló következett. A Felügyelő Bizottság jónak értékelte az egyesület munkáját.

A beszámolók után személyi kérdésekben döntött a Közgyűlés

Hozzászólásoknál először Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke osztotta meg gondolatait a jelen lévőkkel és megköszönte a 2014-ben végzett munkát a polgárőröknek. Az egyesület munkáját jónak értékelte. További tevékenységükhöz sok sikert kívánt.

Fábián László r. főhadnagy Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség Alosztályvezetője köszönetét fejezte ki azért a sok közös szolgálatért, melyet 2014. évben a Kétegyházi Petőfi Polgárőr Egyesület tagjai végeztek.

Ungor Sándor r. törzszászlós Körzetei megbízhott megköszönte azt az áldozatos munkát, melyet a polgárőrök végeztek Kétegyháza közbiztonsága érdekében.

Kalcsó Istvánné Kétegyháza polgármester megköszönte a polgárőrök önkéntes munkáját, mellyel hozzájárultak a település közbiztonságának javításához. Az Önkormányzat erkölcsi, és anyagi támogatásáról biztosított a Polgárőr Egyesület tagjait.

Elfogadták a 2014. évi elnöki, gazdálkodási, valamint a Felügyelő Bizottsági beszámolókat, továbbá megszavazták 2015. évre a költségvetési tervezetet.

Szendvicsek és üdítők elfogyasztása mellett baráti beszélgetéssel zárult a Közgyűlés.

Tételek: 1 - 20 / 34 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!