Élőszobor-sétány lesz Békésen!


Helyszin: Múzeum tér
A Tisza Kálmán Szakképző Iskola dolgozói és diákjai figyelemfelhívó kampánysorozatot rendeznek a mély szegénységben élő békési diákok számára!
Céljuk, hogy társintézményekkel, támogatókkal, civilekkel együtt mozgósítsák a téma iránt érzékeny fiatalokat, felnőtteket az önkéntességre, az önzetlen segítségnyújtásra. is. A téma elsősorban a gyermekszegénységre épül, de szorosan kapcsolódik a közösségfejlesztéshez, és a szabadidő hasznos eltöltéséhez. Városunkból a partneriskola a Békési Kistérségi Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola, Sportiskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a békéscsabai tankerületből pedig a Békécsabai Központi Szakképző Iskola. Továbbá a Polgármesteri Hivatal, a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztika Központ, a Családsegítő Központ és a Civil Szervezetek Háza. Április 24-én egy "Élőszobor-sétány" kerül megrendezésre a Múzeum köznél, a Széchényi térről a piac felé. Nem csak városunkból, hanem a békéscsabai BéKSZI-ből is jelentkeztek tanulók. Emellett már Okányból is bejelentkezett egy kisebb csapat, hogy ők is szívesen csatlakoznának a kezdeményezéshez. Amennyiben TE is szívesen csatlakoznál közösségünkhöz, vagy csak kíváncsi vagy, gyere el április 24-én a Széchenyi szoborhoz, MI ott leszünk.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! Amennyiben adományt szeretnétek hozni, szívesen fogadjuk őket, vállalva azt, hogy eljuttatjuk a békési családok számára.
Kövessenek minket a közösségi oldalakon! www.facebook.com/gyermekszegenysegellen

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!