Bajnok juniorok


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Utolsó hazai mérkőzését játszotta hazai pályán a 2014/2015-ös szezon NBI/B junior bajnok csapata. Egy mérkőzés vár majd még Nyíregyházán a fiúkra. Szombaton bajnokhoz méltóan 13 gólos győzelmet aratott a Békési FKC utánpótlás csapata.

Jól kezdődött békési oldalról a mérkőzés a 11. percben 6-1 volt az eredmény. Ezt a lendületet továbbvíve a félidő közepén már 11-3-ra növelte előnyt a Békés. A félidő további részében felébredt az Eger is, azonban csak szépíteni tudtak a félidő végére 18-11-re. A második játékrészben hasonlóan alakult a folytatás. Papp Bálint lehetőséget adott minden játékosának a bizonyításra. Végül 13 gólos győzelemmel zárta az utolsó hazai mérkőzését a csapat, megvédve tavalyi bajnoki címüket.
A mérkőzés végén a Békési FKC vezetősége tortával köszöntette junior bajnok csapatát.

Békési FKC - SBS Eger Eszterházy SZSE 38 - 25 (18-11

BFKC: Styop M., Földesi B., Molnár G., Gulyás E. 3, Szőnyi P. 2, Szudár Cs. 4, Felföldi M. 2, Brezowszki P. 4, Karács M. 6, Domokos I. 7, Juhász Á. 2, Csige Z., Kéri I. 3, Szilágyi D. 1, Kánya L. 4, Fedor B.

Eger legjobb dobói: Menyhárt M. 5, Nagy G. 5.

Papp Bálint: "Az utolsó hazai bajnoki mérkőzésen is kellő motivációval és eredményességgel kézilabdáztunk. Sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk a tabella második fokán elhelyezkedő Eger felett. Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményhez. "

Gratulálunk a csapatnak!



Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!