A hely, ahol élünk projekt a Szegediben!


A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium, a TÁMOP 3.4.5 12-2012-0001 „Tehetséghidak Program” című kiemelt projekt keretében pályázatot nyert, komplex tehetségsegítő - gazdagító - lazító programok megvalósítására az alsó tagozaton.

A február végén indult komplex program alkalmával 8 tehetségfejlesztő pedagógus és 7 mentordiák segítette a gyermekeket, amelynek egyik programeleme volt a 14 foglalkozásból álló, "A hely, ahol élünk" projekt.

Ennek keretében a gyerekek megismerték és színdarabként bemutatták a Körösök legendáját, volt továbbá táncház, madzagfalvi 7 próba (matematika), békési mozgásos játékok, terepasztal és bábkészítés, vásári forgatag (matematika), túra a városban, a vizek megismerése, Békés nevezetességei, angol kincskereső (helyismereti játék), kenuzás.

A foglalkozások a kiemelt 6 tehetségterület köré szerveződtek: matematika-logikai, testi, természeti, nyelvi, vizuális, zenei. A fejlesztő munkában hangsúlyt kapott a színjátszás és az önismereti játékok is. Balogné Sztraczinszky Andrea és Arató Tamás

Tételek: 1 - 20 / 79 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!