Békési kötődésű játékosok a serdülő válogatottban


A múlt héten összetartást tartott a magyar serdülő válogatott. Részt vettek egy-két edzésen, majd április 24-25.én a Tuba kupán szerepeltek. Szlovén, román, horvát és magyar csapatokkal mérkőztek meg a fiúk a két nap alatt. A 4 mérkőzésen 2 győzelem és 2 döntetlen eredmény született.

Békésiek örömére több helyi kötődésű játékos is behívást kapott az összetartásra. A jelenleg is Békési FKC játékosai Szász Bálint, Kecskés Bence, Kiss Róbert, Vass Erik és Szabó Pál ügyesen használta ki a mérkőzéseken kapott lehetőségeket. Illetve ismerős lehet az idén távozó Tóth Péter és a Győri Kristóf, aki egy éve még a Békést erősítette.

Arról beszélgettünk Erikkel és Bencével, hogyan telt el ez a pár nap és mikorra várható az újabb összetartás.

Vass Erik

- Nagyon jól éreztem magam a válogatottban, jó volt látni, hogy mindenki mennyire akarja, hogy megmutassa mit tud. Valamint a legtöbbet hozza ki magából az edzések és a mérkőzések során. Gyönkön a Tuba kupa is nagyon jó volt. Itt az edzők próbáltak mindenkinek ugyannyi játéklehetőséget adni, hogy itt is fel tuják mérni mit tudtunk. A mérkőzéseken sikerült jól teljesítenem, kihasználni azt az időt, amit kaptam és gólokat szerezni.

Kecskés Bence

- Sok ismerős arc volt és jó hangulat, így nagyon jól is éreztem magam. Akikkel most találkoztunk először sikerült megismerkednünk. Második helyezettek lettünk Gyönkön a kupán, ahol mérkőzés közben is próbáltak minket felmérni az edzők. Szeptemberre várhatjuk a következő összetartást.

További sok sikert kívánunk!

(A képről hiányzik Kecskés Bence)


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!