Közlekedik a család!


Jelentkezzen Ön is családjával a Békés Megyei fordulóra!
A verseny helye és ideje: AutóMobil Körös Kft. (Skoda szalon) Békéscsaba, Szarvasi út 74. 2015. május 09. (szombat) 09,00 – 13,00 óra Jelentkezni: előzetesen a 66/523-723-as telefonszámon, vagy a verseny napján, a helyszínen személyesen lehet. Jelentkezési feltételek: az egyik szülő rendelkezzen érvényes "B" kategóriás vezetői engedéllyel, a gyermek(ek) életkora 6 és 17 év közötti legyen. A versenyen a család tagjainak együtt kell KRESZ tesztlapot tölteniük. A család egyik felnőtt tagjának autóval, a gyermekeknek pedig kerékpárral kell egy ügyességi pályát teljesíteni. Emellett egyéb érdekes és szórakoztató feladatok is várják majd a családokat. A verseny napján 9 és 13 óra között folyamatosan várjuk a családokat. A versenyfeladatok körülbelül másfél óra alatt teljesíthetőek.

A verseny helye és ideje:AutóMobil Körös Kft. (Skoda szalon)Békéscsaba, Szarvasi út 74.2015. május 09. (szombat) 09,00 – 13,00 óra

Jelentkezni:előzetesen a 66/523-723-as telefonszámon, vagy a verseny napján, a helyszínen személyesen lehet.

Jelentkezési feltételek: az egyik szülő rendelkezzen érvényes "B" kategóriás vezetői engedéllyel, a gyermek(ek) életkora 6 és 17 év közötti legyen.

A versenyen a család tagjainak együtt kell KRESZ tesztlapot tölteniük. A család egyik felnőtt tagjának autóval, a gyermekeknek pedig kerékpárral kell egy ügyességi pályát teljesíteni. Emellett egyéb érdekes és szórakoztató feladatok is várják majd a családokat.A verseny napján 9 és 13 óra között folyamatosan várjuk a családokat. A versenyfeladatok körülbelül másfél óra alatt teljesíthetőek.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!