Esélylatolgatások a szombati mérkőzés előtt


Budapestre utazik a BSzSK szombaton. A rájátszás második körében idegenben találkoznak a Honvéd együttesével.

A keresztbejátszás második fordulójában előbb idegenben, majd hazai pályán mérkőzünk meg a fővárosi együttessel. A 9-12. hely valamelyike a tét. Azzal a csapattal mérkőznek a Gladiátorok, akiktől idegenben ugyan vereséget szenvedtek az alapszakaszban, de itthon szép győzelemmel indították haza fővárosi ellenfelüket. Ennek kapcsán kérdeztem rá a Gladiátorokra, hogy milyen esélyt látnak a Honvéd ellen. Majd pedig arra voltam kíváncsi, hogy az alapszakasz mérkőzései közül melyik lett a kedvencük.Kezdjük Béres Nándorral, aki sérüléssel küszködik, így valószínűleg nem léphet pályára a keresztbejátszásokon.

BÉRES NÁNDOR:

1.Úgy gondolom, hogy a szezonban megmutattuk a Honvédnak a hazai meccsünkön, hogy számolni kell velünk, amit igazol a szezon végi 5. helyezésünk is. Személy szerint én azt érzem, hogy idegenben egy ki-ki meccses csatában tudunk majd diadalmaskodni, hisz tudjuk, Pesten pesti csapat ellen nyerni nehéz. Akármilyen bírói teljesítmény lesz, nem szabad elgurulnia a gyógyszernek. Azzal együtt kell majd megverni őket. Valószínűleg Koma Danira és Benire készülni fognak, ezért a bedobóink szerintem több szerephez fognak jutni, amit teljes mértékben ki fognak használni. A hazai meccs az nem kérdéses. Olyan 10 pontos győzelemre saccolok. Nagyon nehéz a békési "amfiteátrumban" nyerni. Ők Békésről nem fognak győztesen távozni!

2. A kedvenc meccseim az idegenbeli egri és a Tarján elleni hazai. Igaziból nem tudtam a kettő között dönteni. Akkor úgy éreztem, hogy mindenkinek a szíve és a lelke a pályán volt, csapatként játszottunk és azokon a meccseken nekem is jól ment a játék.

CSORBA SZABOLCS:

1. Kettős győzelemmel fogunk továbblépni a Honvéd ellen, ha a csapat, csapatként fog funkcionálni! Akkor, ha mindenki győzni akar ! Jó lenne, ha szurkolóink is olyan komolyan vennék ezt a két meccset, mint mi, rájuk is szükség lesz.

2.A legkedvesebb meccsem idén a vereség ellenére a Vásárhely elleni idegen- beli volt, jó érzés volt a régi ismerős arcok előtt játszani, ha csak keveset is! Illetve kedvesebbé tette az is, hogy mindig jó érzés egy vereség után felállni a padról és megverni hazai pályán egy olyan erős csapatott, mint a Salgótarján!

KOMA DÁNIEL:

1.Biztos hogy nagyon nehéz meccs lesz, de még így is kicsit esélyesebbnek érzem magunkat a Honvéd ellen.
A győzelemhez fegyelmezetten kell játszanunk és ki kell használnunk minden hibájukat. Az alapszakaszban elszenvedett vereség csorbáját mindenképpen szeretném kiköszörülni!

2.A kedvenc mérkőzésem? Talán a tiszaújvárosi idegenbeli meccs. Nem esélyesként mentünk oda. Nem vártunk győzelmet, de mégis nyerni tudtunk. Számomra pedig külön élmény volt, hogy játszott Sitku Ernő, akivel már junior korom óta sokszor összecsaptam. Mint fiatalkori egyik példaképem, örülök, hogy még mindig pályán látom!

FARKAS GERI:

1.Mindenképpen nyerni megyünk. Jobbak vagyunk, mint az őszi budapesti meccsen voltunk.

2.A Hódmezővásárhely és a Salgótarján elleni hazai győzelmek a kedvenceim, mert ezeken csapatként megfogtuk a jelenleg a legjobb négyben levő csapatokat, ami bizakodást jelent a jövőre nézve. Ráadásul nagy valószínűséggel ez a két csapat fog játszani egymással a döntőben.

VÁMOS LÁSZLÓ:

1.Úgy gondolom,hogy egyértelműen mi vagyunk a párharc esélyesei. Ennek ellenére egy borzasztó nehéz meccs vár a csapatra idegenben. A honvéd hazai pályán sokkal magabiztosabban játszik és ne felejtsük el a bírói segítséget sem, amit rendszeresen meg is kapnak!Természetesen győzni megyünk de szerintem a pár pontos vereség is belefér,hiszen hazai pályán már jóval magabiztosabban, nagyobb arányú győzelmet tudunk, kell aratnunk!

2. Idei kedvenc mérkőzésem az utolsó alapszakasz meccs a Tarján ellen! A második félidőben nagyon szépen játszott és küzdött a csapat és iszonyatos jó hangulatot teremtett a szurkoló tábor!

A csapat további válaszait a Békési SZSK facebook oldalán olvashatják.

Köszönjük az ediggi szurkolást és ajánljuk figyelmükbe az 1%-ról szóló támogatási lehetőséget!

HAJRÁ BÉKÉS! HAJRÁ BSzSK!

Erdei K.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!