Alsóházi rájátszásban veretlenek serdülőink


Helyszin: Makó
Amíg a Békési FKC egyik serdülő csapata az Országos döntőbe bekerült, addig a fiatalabbak, akik a tapasztalatszerzés céljából lettek nevezve a bajnokságba, helyt állnak az alsóházi rájátszásban.

A csütörtöki nap folyamán Makóra utaztak a fiatalok, akik jó úton vannak emellett saját korosztályukban az U14-es országos döntő felé. Jól indult a mérkőzés a Makó ellen, a 4. percben már 0-5-re vezetett Papp Bálint csapata. Esélyt nem adva a hazaiak, a félidőben már 8 góllal vitt a békés. A második játékrészben lehetőséget kapott minden játékos, így is végül 11-27-re nyert a Békés. Tartva ezzel is veretlenségét a serdülő bajnokság alsóházi rájátszásában.

Contitech Makói KC - NEKA Békés II 11 - 27 (6-14)

Békés: Takács Sz., Borbély I., Mándy T. 1, Pacsika M. 1, Dénes Á. 3, Szabó P. 3, Csige N. 1, Varga L., Szász B. 3, Kecskés B. 4, Baranyai M. 3, Ásós M. 2, Vass E., Magyar B. 2, Hári B. 3, Kiss R. 1.

Makó legjobb dobói: Szilágyi Z. 6, Zsiga R. 3.

Papp Bálint (edző): "Jó lehetőséggel szolgálnak ezek a mérkőzések, hogy mérkőzés helyzetekben tudjunk gyakorolni az U14-es gyerekbajnokságra. Gratulálok a csapatnak, dolgoznunk kell hétről hétre, hogy elérjük kitűzött célunkat!"

Gratulálunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!