Városi Gyermeknap május utolsó vasárnapján


Május utolsó hétvégéje a legkisebbeké. A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ idén is olyan gyermeknapi programot igyekszik összeállítani, amely elsősorban nekik szól, de az egész család apraja-nagyja együtt is jól szórakozhat.

A kulturális központ még márciusban csatlakozott a Tisza Kálmán Szakképző Iskola "Gyerekek a gyermekszegénység ellen" figyelemfelkeltő kampányához, melyben május végéig gyűjtési akciót szerveztek szegény sorsú gyermekek részére.

A program záró rendezvényeként, 2015. május 31-én (vasárnap) kerül megrendezésre a Városi Gyermeknap a Dánfoki Üdülőközpontban.

Jó idő esetén 9:00 órától az üdülőközpontban különböző távú futóversenyekhez, játékos ügyességi versenyekhez, sárkányhajózáshoz lehet nevezni és csatlakozni.

Szintén 9:00 órától kezdődően közös bográcsos főzésre invitálják a családokat. A délelőtti főzéshez biztosítják a tűzrakóhelyeket, valamint az ivóvizet, de minden másról a jelentkező családoknak kell gondoskodniuk (alapanyag, tűzifa).

A délután folyamán fellépnek a helyi kiscsoportok, látható lesz tűzoltó-bemutató, a szervezők készülnek egy meglepetés műsorral, sor kerül az ügyességi versenyek nyereménysorsolására és végül a napot a Palmetta zenekar gyermekműsora zárja.

Egész nap mini vidámpark és kirakodóvásár vár mindenkit!

Tartósan esős idő esetén sem marad el a Városi Gyermeknap, de ebben az esetben a Sportcsarnokban (Békés, Jantyik u. 21-25.) kerül megrendezésre.

A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ ezúton is köszöni a közreműködő intézmények és civilszervezetek együttműködését és támogatását!

Bővebb információ:

molnar.maria@bekesikultura.hu, Molnár Mária (szervező): 06/20 400-2338

bekesikultura@bekesikultura.hu

Gyertek el Ti is!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!