A Dobozi polgárőrök is lezárták a 2014-es évet.


Esemény fotói ...

A Dobozi Polgárőr Egyesület 2015. Május 9.-én tartotta az évzáró Közgyűlését.

A Közgyűlésen meghívottként Kövesi Mihály Doboz Község polgármester, Váradi Mária Doboz Község Önkormányzat képviselője, dr. Bede Sándor r. alezredes rendőrkapitány Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetője, Illés Pál r. főhadnagy a Békéscsabai Rendőrkapitányság KMB Alosztályának vezetője, Baku Zoltán r. törzszászlós a KMB csoport vezetője, - Gyarmati Sándor BMPSZ elnöke, Tomán Zoltán BMPSZ járási koordinátora valamint az egyesület támogatói.

Szabó János elnök köszöntő szavai után, ismertette a Dobozi polgárőrség 2014. évi munkáját, a bűnmegelőzés érdekében végzett tevékenységét és az ez évi várható feladatokat. A gazdasági,- és a felügyelőbizottsági beszámolók után a hozzászólások következtek:

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke hozzászólásában megköszönte a polgárőrök 2014 évi munkáját, nagyszerűen dolgozik és fejlődik az egyesület. További munkájukhoz sok sikert kívánt.

Ezt követően Kövesi Mihály polgármester megköszönte a polgárőrök eddigi munkáját és biztosította őket, hogy az eddigiekhez hasonlóan, talán még nagyobb mértékben is számíthatnak az Önkormányzat anyagi és egyéb támogatására.

dr. Bede Sándor r. alezredes rendőrkapitány Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetője megköszönte azt a nagyszámú közös szolgálatokat, és a számukra végzett kiemelkedő segítséget, melyet a Doboz-i polgárőrök végeztek 2014.évben

Baku Zoltán r. törzszászlós a KMB csoport vezetője, tájékoztatót tartott az elmúlt napok eseményeiről, dicsérte az egyesület munkáját és még szorosabb kapcsolat kiépítésre tett javaslatot.

A beszámolók elfogadása után elismerések és átadására került sor.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke négy polgárőrnek ( Kövesi Mihály, Szabó Lászlóné, Tóth Sándorné, Szabó Jánosné ) a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének Emlékérmét és Oklevelet adott át. 10 éves polgárőri tevékenység után többen vehettek át Emléklapot.

Földesi József polgárőrnek " … a közbiztonság megszilárdítása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért …" dr. Bede Sándor r. alezredes rendőrkapitány, Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetője Emléklap-t adott át.

Az elismerések átadása után a pörkölt felszolgálása következett, amelyet mindenki jóízűen fogyasztott el. Kötetlen beszélgetéssel ért véget a nap.

A nap üde színfoltja volt, amikor a Közgyűlés bezárása után Tomán Zoltán BMPSZ járási koordinátora ( aki egyben magán nyomozó is) átadta Szabó Jánosnak az egy éve elveszettnek hitt zsebkését !

Tételek: 1 - 20 / 88 (5 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!