Békési tolvaj fosztogatta a Várfürdő öltözőit.


Öltözőszekrényekre szakosodott, elfogták a rendőrök
A Gyulai Várfürdőben több öltözőszekrényből lopott az a férfi, akit lopás bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség.

A Gyulai Várfürdőben 2014. november 15-e és 2015. február 18-a közötti időben egy akkor még ismeretlen tettes nyolc öltözőszekrényt tört fel. A szekrényekből készpénzt, iratokat, mobiltelefonokat, egy táblagépet és személygépkocsi indítókulcsokat tulajdonított el. A férfi az egyik kulccsal, amit 2015. február 18-án lopott el, kinyitotta, majd elindította a sértettnek a fürdő előtt parkoló gépkocsiját és elhajtott vele. A járművet három nappal később Békéscsabán, a Dobozi úton megtalálták a rendőrök és visszaadták a tulajdonosnak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2015. június 22-én elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható békési férfit. A 44 éves B. Zoltán ellen a rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett, valamint jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!