Második a Badó László régióválogatott


A bajnokságok befejeződtek, a Békési FKC felnőtt és utánpótlás csapatai is remekül zárták a 2014/2015-ös szezont. A felnőttek május 31.-vel már pihenőt kaptak, illetve június közepén minden csapatunk végzett az országos döntőkön is. Azonban nem mindenki mehetett egyből pihenni, Papp Bálint edzőre még várt a régió válogatottak tornájának júniusi fordulója. Ami több békési játékost is érintett.

Június 20-21-én rendezték meg a Budapesten, a Vasas csarnokban a két játéknapot az U14-es korosztálynak. Papp Bálintra és a Badó László régió csapatára 3 mérkőzés várt a két nap folyamán. Szombaton a Sterbinszky Amália régióval szemben fölényes győzelmet aratott a csapat.
Vasárnap még két mérkőzés volt hátra, a Csiszár rigó ellen ismét egy lendületes mérkőzésen nyertek nagy aránnyal a fiúk, míg délután az Adorján régióval egy mindent eldöntő mérkőzésen végül döntetlennel sikerült zárni a szezont a csapatnak. Ezzel az eredménnyel elcsípték a második helyezést a régió válogatottak versenyén Papp Bálinték.

Békési FKC játékosai a Badó László régió csapatában: Takács Sz., Szász B., Pacsika M., Kiss R., Varga G., Vass E., Kecskés B., Dénes Á., Mándy T.

- Az év utolsó eseményéről is pozitívan jó élményekkel térhettünk haza, hiszen előkelő helyen végeztünk. Két nap alatt három mérkőzést játszottunk, amelyből két magabiztos győzelmet aratunk és vasárnap egy döntetlennel zártuk a hétvégét. Ennek az volt az apropója, hogy amennyiben mi pontot szerzünk akkor második helyen végzünk, amennyiben vereséget szenvedünk akkor az ellenfelünk az első, mi pedig csak a dobogó harmadik fokára léphettünk volna fel. Komoly mérkőzésen sikerült mínusz öt gólos hátrányból vissza kapaszkodni és végül döntetlennel zárni a találkozót. A játékosaim mérkőzésen és pályán kívüli hozzá állásukkal elégedett vagyok. Jó pihenést Mindenkinek! – mondta Papp Bálint

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!