Szép számú közönség előtt az első edzőmeccsen


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Augusztus 6.-án sor került Békésen az első felkészülési mérkőzésre. Nagy volt már hetek óta az érdeklődés a Békés-Drén KC csapata körül. Ezt a tegnap esti mérkőzés még jobban igazolta, ugyanis a nagy hőség ellenére szép számmal érkeztek a kedves Nézők.

Az Arago Törökszentmiklósi Ke csapata ellen léptek pályára a fiúk 3x25 perces játékidő keretein belül. Így lehetősége volt mindkét csapatnak minél több felállást és variációt kipróbálni. Mondhatni végig a mérkőzés folyamán felváltva estek a gólok a két csapatnál, majd a végjátékban remek lerohanásokkal tudott végül 4 góllal nyerni a Békés.

A hazai csapatnál kapus poszton a Vikor Ferenc és a fiatal Földesi Bertalan kapott lehetőséget Kádas Lászlótól a tegnapi napon. Domokos és Styop tegnap edzéssel töltötték a mérkőzés idejét. Mezőny játékosok között láthatták a nézők Sipeki Leventét, aki kettős játékengedéllyel fogja erősíteni a Békés-Drén KC csapatát. Illetve idén is kettős játékengedéllyel a csapattagja Horváth Dániel, míg Horvácki Márió most már teljes egészében a Békéshez igazolt. Az ifjúságiak közül is többen lehetőséget kaptak Kádas Lászlótól.

Békés-Drén KC - Arago Törökszentmiklósi KE 39 - 35 (12-12; 24-25)

BFKC: Vikor F., Földesi B., Kánya L. 2, Felföldi G., Horvácki M. 8, Sipeki L. 6, Fedor B. 4, Kopcsák J. 2, Cifra T. 7, Kovács A. 1, Gazsó P. 4, Polgár T., Domokos I. 2, Brezowszki P., Szőnyi P., Horváth D. 3.

TSZM legjobb dobói: Forgács P. 7, Dejan V. 6.

Kádas László (edző): "Harmadik hete dolgozunk napi két edzéssel, ebben az embert próbáló hőségben, jó hangulatban, ugyanakkor komoly terhelés mellett. Első tesztmérkőzésünk, a kézilabdára kiéhezett szép számú hazai közönség előtt, terveimnek megfelelően nagyon hasznos volt. Több variációt kipróbálva, néhány nyitott kérdésre is választ kaptam. HAJRÁ BÉKÉS."


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!