XVII. Madzagfalvi Napok - Díjátadó


Megjelent: 2015 Szeptember 5. ( Szombat ) 10:26
Módosítva: 2015 Szeptember 9. ( Szerda ) 09:13
A Közép-Békési Területfejlesztési Önkormányzati Társulás 2015 júniusában egy pályázati felhívást tett közzé az Élővíz-csatorna (Ó-Fehér-Körös) és az ahhoz kapcsolódó turisztikai adottságok kapcsán.

A pályázat célja az Élővíz-csatornához kapcsolódó turisztikai adottságok számbavétele, azok Gyula- Békéscsaba-Békés városok idegenforgalmára gyakorolt hatásának értékelése, valamint a jövőre vonatkozó fejlesztési javaslatok kidolgozása volt.

A pályázatra idegenforgalom-turizmus vagy marketing területen felsőfokú tanulmányokat folytató fiatalok jelentkezhettek.

A pályázat eredménye:

I.díj: 50.000 Ft + szállás két fő részére Gyulán, valamint 2 fő részére belépő a Kolbászfesztiválra,

Nyertese Acsádi Kitti a Szolnoki Főiskola hallgatója.

II.díj: 4 nap szállás 2 fő részére Békésen +ingyenes vízitúra vezetés a Kettős-Körösön, valamint 2 fő részére belépő a Kolbászfesztiválra.

Nyertesei: Donka Attila és Gila Csaba a Szent István Egyetemről.

Életmentő díj!!

Bravúros életmentés történt a közelmúltban Békés-Dánfokon. Egy férfi rosszul lett a strandon, ám társainak és Pocsaji Tamás vízi mentőnek, illetve a villámgyorsan kiérkező mentők együttes munkájának köszönhetően sikerült megmenteni a férfi életét. Pocsaji Tamás a Debreceni Tudományegyetemen nyíregyházi szakán tanul mentőtisztnek.

Izsó Gábor polgármester egy oklevéllel köszöni meg Pocsaji Tamás munkáját.

Tételek: 1 - 20 / 28 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!