Hétköznapi hősök a Csabai Kolbászfesztiválon


A fiatalok részéről felfokozott várakozás előzi meg a Sausage Party programsorozatot, ami idén csütörtökön, pénteken és szombaton is a legmenőbb mai zenekarokat hozza el a fesztiválra.

Az idei évben az egyetlen Békés megyei koncertjét a Csabai Kolbászfesztivál keretein belül adja a Punnany Massif. Pécs "Pro Communitate"-díjas zenekara szinte napra pontosan egy év után látogat el Békéscsabára, hogy olyan slágerekkel táncoltassa meg a nagyérdeműt, mint az Utolsó tánc, a Hétköznapi hősök, vagy a Részletek. Ezen a koncerten kerül bemutatásra a készülő "FEL#2 - E" album összes további darabja is, élükön a Vendéglátós című szeptemberi kiadvánnyal.

Az ősszel – szintén az új lemez beharangozásának égisze alatt – a zenekar európai turnéra indul, majd egy hosszabb pihenőt tart, így elmondható, hogy minden szempontból különleges és fontos a békéscsabai koncert, mind a zenekar, mind a közönség számára. A hangulat tehát előre garantált, azon pedig ne lepődjön meg senki, hogyha a gasztronómiára nyitott zenekartagokkal a koncert másnapján együtt találja magát egy kolbásztöltésen, egy pohár finom itallal.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!