Döntetlen a Törökszentmiklós Székáccsal


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Törökszentmiklós
Csapatunk a második fordulóban az újonc Törökszentmiklósi Székács csapatához utazott.

Mindkét oldalon sok hiba csúszott be, így egyik csapat sem tudott jelentősebb előnyre szert tenni. A félidő végén jobban jött ki a hazai csapat, így két gólos előnnyel tudott pihenőre menni 13-11-es eredmény mellett. A második félidő elején Domokos Dusán hétméterest hárított, majd a második percben már kiegyenlített a Békés. Ezután sikerült átvenni a mérkőzés irányítását csapatunknak és a félidő közepén már 4 gólos előnyt tudhattak magukénak a fiúk, 21. perc 20-24. Az utolsó 8 percben viszont leblokkolt a békési gárda, nem tudtak gólt lőni a lelkes hazaiaknak, ha kapusunk nem fogja meg a két hétméterest, akkor nem mentett volna végül pontot a Békés-Drén KC. Így végül a Székács örülhetett a megmentett egy pontnak.

Törökszentmiklósi Székács KE–Békés Drén KC 24–24 (13–11)

Békés: VIKOR – KOPCSÁK 2, Kovács A. 2, Cifra 3 (2), Polgár T. 4, FEDOR 5, Gazsó. Csere: DOMOKOS D., Styop (kapusok), Horvácki 2, Herczeg 3, Kánya, Sipeki, Horváth D. 3, Felföldi, Szász. Edző: Kádas László.

A Törökszentmiklós legjobb góldobója: Takács 10.

Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 6/2, ill. 3/0.

Kádas László: – Hatalmas küzdelemben, a második félidő végén egy már megnyert meccset engedtünk ki a kezünkből. Nagyszerű kaputeljesítményükkel magabiztosan kellett volna nyernünk, de így is értékes idegenbeli pontot szereztünk.

Következő fordulóban Nyírbátorra utaznak a fiúk szeptember 26.-án.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!