Junior csapatunk ismét győzött


A 2000-es születésű csapatunk több korosztályban is felméri tudását az idén. Hétvégén két mérkőzés várt a fiatalokra szombaton egy junior mérkőzés, illetve vasárnap egy serdülő meccs.

Szombaton a junior mérkőzésen remekül kezdte a fiúk a Székács csapata ellen, a 13. percben már 2-11-re vezettek. Nem sikerült a hazai csapatnak felvenni az iramot a békési gárdával, így a félidő végére már 6-22-t mutatott az eredményjelző. A második félidőben több hiba akadt békési oldalon, így kicsit kiegyenlítődöttebb volt a folytatás, azonban így is 17-38-as győzelmet aratott a Békés.

A hétvégének itt még nem volt vége a békésiek számára. Vasárnap Békéscsabán léptek pályára a Belvárosi csapata ellen. A héten a harmadik mérkőzése volt a fiúknak, azonban ez meg sem látszott a játékukon, kiegyensúlyozottam vezettek az első félidőben 9-22-re. Ezzel a versenyeztetési rendszerrel Papp Bálint sok játéklehetőséget tud biztosítani játékosainak, végül 13-42-re nyertek vasárnap a fiúk.

Törökszentmiklós Székács KE - Békés-Drén KC 17 - 38

Békés: Takács Sz., Borbély I., Pankotai B., Csányi D. 2, Kecskés B. 2, Dénes Á. 5, Baranyai M. 1, Szász B. 7, Dékány P. 1, Vass E. 2, Mohácsi B. 5, Hári B., Magyar B. 1, Kiss R. 8, Kiss S. 4, Mándy T.

Székács legjobb dobója: Ökrös M. 9.

Papp Bálint (edző): Szombaton az első perctől kezdve mi irányítottuk a mérkőzést, így megérdemelten nyertünk. A második félidőben viszont sokszor dekoncentráltan játszottunk, ezen javítanunk kell, hiszen egy szorosabb meccsen ebből akár gond is lehet. A vasárnapi mérkőzés, már a héten a harmadik meccsünk volt, de sikerült komolyan venni és győzelemmel zárni a hetet.

Gratulálunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!