Csak úgy kolbászolgat a Wellhello


Az elnöki formáció, Diaz és Fluor kettőse fénysebességgel vette be a magyar zenei élet középpontját.

A Wellhello az első pillanattól kezdve orbitális erővel száguld előre. A rádiók magas fordulatszámon pörgetik dalaikat, a lányok zabálják őket, a srácok felnéznek rájuk. A kéttagú formáció természetesen nem hagyhatja ki az egyik legnagyobb hazai fesztivált, így egészen biztosan ott lesznek a Csabai Kolbászfesztiválon!

A srácok szerint a Wellhello csak úgy alakult. Nem kényszeres zenekar építés következménye, hanem két tehetséges fiatal zenész közös produkciója. Egyszerű, mint a faék: jó dalok, jó szöveg, amit játszanak a rádiók és szeretnek a hallgatók.

Sikerüket jól mutatja az Elnöki ügy EP, amivel egyébként történelmet írtak, hiszen ez az első olyan MAHASZ listás magyar album, ami fiziki formátumban nem jelent meg. 2015‐ben pedig a Rakpart és az apuveddmeg című slágerükkel "az év hazai modern pop‐rock albuma vagy hangfelvétele" kategóriában vehették át a Fonogram‐díjat.

A Wellhello a háromnaposra duzzadt, komondottan fiataloknak szóló Sausage Party programsorozat keretein belül lép fel október 23‐án pénteken 20 órától a Sportcsarnok színpadán.

NYERJ BELÉPŐT A MÁTRIXON A CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁLRA!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!