Junior vereség a fizikálisan erősebb Ózdtól


Juniorjaink, csak úgy, mint felnőtt csapatunk Ózdon lépett pályára a hétvégén. Békési góllal kezdődött a mérkőzés, a fizikálisan erősebb és idősebb borsodiak ellen az első félidőben remekül irányította a mérkőzést a fiatal békési gárda a 27. percig, amikor 13-15-t mutatott az eredményjelző. Ezután viszont történt egy-két dolog, amit csapatunk nem tudott befolyásolni és hazaiak megfordították a mérkőzést a 30. perc végére 17-16-ra.A szünet után kicsit kapkodva több hibát is ejtettek a fiúk, ami 4-5 gólos ózdi előnyhöz vezetett. A mérkőzés végén sikerült kozmetikázni az eredményt még, végül 38-36-ra első vereségét szenvedte el csapatunk.

Ózdi KC - Békés-Drén KC 38 - 36 (17-16)

Békés: Takács Sz., Borbély I., Pankotai B., Baranyai M., Pacsika M., Dénes Á. 7, Kiss R. 4, Kecskés B. 5, Mándy T. 6, Kiss S., Dékány P., Szász B. 6, Vass E. 2, Csányi D., Magyar B., Mohácsi B. 6.

Ózd legjobb dobói: Csörgő Zs. 12, Soós Á. 8, Koós D. 7.

Papp Bálint (edző): - A fizikálisan erősebb és idősebb Ózd ellen a 25. percig a mi akaratunk érvényesült. Dénes Ádám okos megoldásaival 4 gólos előnyre is szert tettünk. Majd ezután történt egy két dolog, amit nem tudtunk befolyásolni és az Ózd fordított. Szünet után kapkodtunk, amiből ellenfelünk előnyre tett szert, a végén sikerült közelebb kerülni, de a kritikus pillanatokban hétméterest, illetve ziccert hibáztunk. Tanulságos mérkőzés volt, hogy amit egy serdülő meccsen kihagyunk és úgyis nyerünk, azok ebben a mezőnyben vereséget okoz. Ami mellett nem szabad elmenni, az hogy voltak nagyon jó momentumok. A dobott gólokkal elégedett vagyok, de a védekezésen javítanunk kell!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!