Későn hittek magukban a békési juniorok


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Junior csapatunk, csak úgy, mint a felnőtt keret a Nyíregyházával mérkőzött meg a hétvégén.

Hazai góllal kezdődött a mérkőzés, amire egyből jött is a nyírségi válasz. Az idősebb és ezáltal nagyobb testfelépítésű Nyíregyháziak jó védekezéssel sajnos sorra hatástalanította a békési támadásokat, így a félidő közepén már 4-8-ra vezetett a vendégcsapat. Hiába védett Borbély jól a békési kapuban, sajnos a jó védekezési megoldásokat, nem tudták a fiúk gólokká értékesíteni, így a félidő végére 11-15 eredmény mellett maradt a 5 gólos hátrány.

A második játékrészt a nyírségiek kezdték jól, el is szaladtak perceken belül és már 11-18-t mutatott az eredményjelző. A mérkőzés utolsó 20 percében viszont szépen gólokról-gólokra kezdte ledolgozni hátrányát a fiatal békési gárda. Remek gyors gólokkal sikerült az 53. percben már 24-26-re megközelíteni a vendégeket. Az utolsó percekben azonban sajnos hétméterest is hibáztak a fiúk és ziccereket, végül 24-26-ra kaptak ki a Nyíregyházától fiataljaink.

Békés-Drén KC – Nyíregyházi KC 26 – 28 (11-15)

Békés: Borbély I., Panktoai B., Takács Sz., Vass E. 1, Baranyai M. 1, Ötvös T., Kecskés B. 7, Dénes Á., Kiss R., Magyar B. 2, Csányi D. 2, Szász B. 8, Mándy T. 2, Dékány P., Mohácsi B. 3, Kiss S.

Nyíregyháza legjobb dobója: Pál T. 10.

Papp Bálint (edző): - Sajnos nem tudtuk a nagyon lelkes közönségünket győzelemmel kiszolgálni. A mérkőzés egyes szakaszában nyújtottunk olyan teljesítményt, amivel pontot, pontokat szerezhettünk volna. Későn hittük el, hogy van keresni valónk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!