Elkezdődött a diákgyúrás a Csabai Kolbászfesztiválon!


Fantasztikus hangulatban, több mint 200 csapattal indult az ifjúsági kolbászgyúrás a Csabai Kolbászfesztiválon

Ma reggel pontosan 10:00 órakor kezdetét vette az ifjúsági kolbászkészítő verseny. Rákóczi Feri rádiós műsorvezető, a Csabai Kolbászfesztivál házigazdája érces hangján buzdítja cselekvésre a fiatalokat, akiknek az a feladata, hogy a fesztivál szervezői által ingyenesen biztosított kolbászhúsból a rendelkezésre álló két óra alatt a lehető legfinomabb kolbászt készítsék.

Az átadott mintadarabokat a verseny végeztével megsütik, és a szakmai zsűri ezt szemügyre véve, kóstolva, ízlelgetve választja ki az idei év legjobbjait. Az eredményhirdetésre este 18:00 órától, a fesztivál hivatalos megnyitóját követően kerül sor. A megnyitó után pedig az idei évtől 3 naposra duzzadt, kimondottan fiataloknak szóló Sausage Party programsorozat veszi kezdetét: a Sportcsarnokban 19:00 órától fellép az Ivan and the Parazol, 21:00 órától a Brains, a Mokry nagysátorban este héttől a Balkán Fanatik, kilenctől a Tankcsapda zúzza a színpadon.

Hajrá fiatalok, hajrá fesztiválozók, hajrá Csabai Kolbászfesztivál! Töltsük együtt idén is a csabai kolbász négynapos ünnepét Békéscsabán, hiszen a csabai Csabán az igazi!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!