Nyertek Csabán a békési serdülők


Békéscsabán lépett pályára serdülő csapatunk. Papp Bálint által vezetett csapat remekül kezdte a mérkőzést, a 11. percben már 4-6-r vezettek a fiúk a békéscsabaiak otthonában. Remek kapus teljesítménnyel és kiváló csapatjátékkal a félidő végére 12-15-t mutatott az eredményjelző. A második félidőben is hasonlóan alakult a mérkőzés, végig tartani tudta a Békés a 3-4 gólos előnyt a megyei bajnokságban is szereplő Békéscsaba ellen. Végül sikerült 26-30-as győzelemmel zárnia a napot csapatunknak.

Békéscsabai DKSE I - Békési FKC I 26 - 30 (12-15)

Békés: Takács Sz., Borbély I., Pankotai B., Baranyai M., Pacsika M. 1, Dénes Á. 2, Kiss R. 3, Kecskés B. 3, Mándy T. 2, Kiss S., Dékány P., Szász B. 14, Vass E. 1, Csányi D., Magyar B. 2, Mohácsi B. 2.

Békéscsaba legjobb dobója: Tóth P. 11, Laurinyecz B. 9

Papp Bálint (edző): - A mérkőzés első pillanatától kezdve mi irányítottunk és ez így is maradt. Volt egy szakasz, amikor fordulhatott volna, de ugye bár a sportban nincsen "ha", a kritikus pillanatban Pankotai Bence hátul megtartotta a csapatot. Örülök a győzelemnek, jó erőkből álló csapatot sikerült legyőznünk idegenben.

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!