Győzelem Füzesabonyban


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Füzesabony
Vasárnap csapataink Füzesabonyba utaztak a 7. fordulóban. Békési góllal kezdődött a mérkőzés, majd a folytatásban felváltva estek a gólok. A félidő közepén 5-7-re vezetett csapatunk. Majd a félidő hajrájában sikerült nagyobb előnyre is szert tennie csapatunknak, így a szünetre 9-16-os eredmény mellett mentek a csapatok. A második játékrészben jobban kezdtek a hazaiak és sikerült is faragniuk a hátrányukból, azonban a békésiek végig maguknál tartották a mérkőzés irányítását. Végül sikerült 23-28-ra legyőzni a Füzesabonyt. Ezzel is megtartva a harmadik helyet a tabellán.

Füzesabonyi SC – Békés Drén KC 23–28 (9–16)

Békés: VIKOR – Kopcsák 1, POLGÁR T. 6, Fedor 2, Kovács A. 4, Horvácki 3, Kánya 1. Csere: Domokos D., Styop (kapusok), Herczeg 6 (3), SIPEKI 1, Felföldi, HORVÁTH D. 4, Domokos I., Gazsó, Kecskés. Edző: Kádas László.

A Füzesabony legjobb góldobói: Funak 8, Kovács B. 5.

Kiállítások: 10, ill. 12 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 3/3.

Kádas László: – Jó védekezésünk kiemelkedő kapusteljesítménnyel párosult, így ezt a rendkívül nehéz mérkőzést is sikerült megnyernünk. Hatalmas küzdelem folyt a pályán, minden gólért nagyon meg kellett szenvedni. Gratulálok a csapatnak!

A 8. fordulóban itthon lép pályára majd csapatunk október 31.-én az Algyő csapata ellen 18 órától.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!