Első lett U8-as és U9-es csapatunk Balmazba


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Balmazújváros
Az őszi szünetben utánpótlás csapataink kézilabda tornákon vesznek részt. U8-as és U9-s csapataink kedden Balmazújvárosba utaztak, mindkét korosztály 4-4 mérkőzést játszott a nap folyamán.

U8-as csapatunk a Törökszentmiklóssal kezdte a napot, az első perctől esélyt sem adva ellenfelének 10-4-re nyert a Békés. Majd a két hazai csapattal is megmérkőztek a fiúk, az egyik csapattal egy remek 0-6-os félidő után 6-10-re győztek, míg Balmazújváros másik csapatával már egy kiélezettebb mérkőzést sikerült játszani, ahol végül 7-9-re újabb győzelmet arattak a fiúk. Az utolsó mérkőzésen pedig egy 18-1-es győzelemmel hagyták el a fiúk a pályát. Így az első helyen zárták a fiúk az U8-as korosztályban a kézilabda tornát.

Békési FKC - Törökszentmiklós I 10 - 4 (7-1)
Balmazújváros I - Békési FKC 6 - 10 (0-6)
Balmazújváros II - Békési FKC 7 - 9 (4-4)
Békési FKC - Törökszentmiklós II 18 - 1 (9-1)

Békés U8: Ramotai P., Csollár Á., Nové Zs., Gyebnár D., Fodor S., Szabó Á., Vidovenyecz B. Edző: Vida János

U9-es csapatunk is négy mérkőzést játszott a nap folyamán.
- Négy mérkőzést játszottunk kettőt a Balmazújvárossal és kettőt a Nyíregyháza csapatával. Egymás után játszottunk két meccset a Balmazújvárossal és a Nyíregyházával, ezt a két mérkőzést szinte akadálytalanul és kevés hibával nyertük meg. Majd egy mérkőzés pihenő után visszavágót játszottunk mindkét csapattal, itt már ziccereket hagytunk ki labdákat adtunk el. A Balmazújváros ellen 3 gólos hátrányból tudtunk felállni és győzelmet aratni. Ezután rögtön jött a Nyíregyháza, ahol már fáradtak voltak a gyerekek, sok hibával ugyan, de sikerült ezt a mérkőzést is megnyernünk. Mindenkinek sok lehetőséget tudtam adni, gratulálok a gyerekeknek! - mondta Tar Bence, az U9-es csapat edzője.

Békési FKC - Balmazújváros 16 - 5 (8-2)
Békési FKC - Nyíregyháza 22 - 7 (12-6)
Balmazújváros - Békési FKC 19 - 21 (11-10)
Nyíregyháza - Békési FKC 20 - 23 (9-11)

Békés U9: Gazsó P., Vizsnyiczai M., Tar G., Szabó G., Kreisz G., Kádas V., Dihen M., Vígh G. Edző: Tar Bence

Gratulálunk csapatainknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!