Megérdemelt lett volna a junior pontszezés


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Junior csapatunk, csak úgy mint a felnőtt csapat az Algyő ellen lépett pályára szombaton, a Békés Városi Sportcsarnokban. Az első 10 percben felváltva estek a gólok a két oldalon, majd ezután az algyői csapat 3 gólos előnyre tett szert hirtelen. A félidő utolsó pár percében viszont sikerült lefaragni a három gólos hátrányból. Végül 14-15-ös eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. Jobban kezdte a második játékrészt a vendég csapat, viszont a 44. percben már ismét egál volt a meccs állása. Ezután váltakozva volt 3-4 perces jobb periódusa a csapatoknak. A 25. percbe 23-23 volt a mérkőzés állása, viszont a fizikailag erősebb és idősebb algyői csapat a végjátékban kihasználva előnyét végül 24-25-re nyert a fiatal 2000-es korosztályú békési junior csapat ellen.

Békés-Drén KC - Lenvendula Hotel FKSE Algyő 24 - 25 (14-15)

Békés: Pankotai B., Borbély I., Takács Sz., Pacsika M., Dénes Á. 3, Baranyai M., Kiss R. 1, Kecskés B. 4, Mándy T., Dékány P., Szász B. 12, Magyar B. 4, Csányi D., Mohácsi B., Vass E., Bock M.

Algyő legjobb dobói: Magyar D. 9, Pál Á. 6.

Papp Bálint (edző): - A vereség ellenére maximálisan elégedett vagyok a csapattal. Tisztességesen felvettük a versenyt a korban és fizikailag erősebb ellenfelünkkel szemben. Ha egy picit szerencsésebbek vagyunk, vagy még több rutin lett volna a kezünkben, akkor akár fordítva is lehetett volna a mérkőzés végkimenetele. Küzdeni akarásból ismét jelesre vizsgázott a csapat. Vannak hibáink, de rajta vagyunk ezek kiküszöbölésén. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz.

Gratulálunk a csapatnak, végig partiban voltak a 3-5 évvel idősebb Algyő ellen.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!