Halloween Party a Tisza Kálmánban


November 10-én – megkésve bár – egy játékos vetélkedő keretében megrendeztük az angol nyelvterületen – leginkább gyermekek körében – nagyon népszerűvé vált kelta eredetű ünnephez kapcsolódó iskolai vetélkedőnket.

A vidám, játékos hangulatú vetélkedőn 5 csapat vett részt az intézmény több osztályából. Képviseltette magát a 12.I, a 11.K, 11.L, és a 10.L, 9.A osztály. A három-négyfős csapatok különböző feladatlapokat töltöttek ki az ünnep eredetéről és hagyományairól. Angol nyelvű feladatokon keresztül ismerkedtek meg a gyerekek a különböző túlvilági teremtmények neveivel és kellékeivel.

Gratulálunk a gyerekeknek, akik kiváló eredményeket értek el a versenyen. Mindegyik csapat kevés hibaszámmal töltötte ki a feladatlapokat. A csapatok készülhettek halloween-i jelmezzel, maszkkal, dekorációval, amikért plusz pontokat kaptak. Minden résztvevő kapott édességet, kicsit hasonló módon a trick-or-treat-nek nevezett hagyományhoz. A nyertes csapat külön jutalom ajándékot kapott és az első három oklevélben részesült. Nagyon szoros versenyben a 12.I osztály csapata, a Scary Skeletons nyerte meg a vetélkedőt. A második a Zombies (11.K), a harmadik a Pumpkins (9.A) nevű csapat lett.

Köszönettel tartozunk a részvevőknek és a segítőknek a szervezésért, az ötletekért. Köszönet az informatikai dolgozónak a plakátért, oklevelekért és a számítástechnikai háttérért. Külön köszönet az anyagi támogatásért a Diákönkormányzatnak, ami nélkül a rendezvényen nem tudtuk volna jutalomban, ajándékban részesíteni a versenyzőket.

Sebestyénné Szabó Mária

tanár


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!