FTC-re hangolódva


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
A 8. fordulóban csapatunk kikapott idegenben az Arago-Törökszentmiklós csapatától 26-24 sajnos, így lentebb csúszott a tabella 4. fokára. Jelenleg pontegyenlőségben áll csapatunk a Kecskemét és az Ózd csapatával.

Hétvégi ellenfelünk pedig nem más, mint a harmadik helyen álló FTC. Nem túl szerencsésen indult, az FTC menetelése a szezonban, ám a 8. fordulóra sikerült a dobogós helyre felkerülniük. Egy vereséggel, két döntetlennel és hat győzelemmel jelenleg 13 ponttal rendelkeznek a pestiek. Míg a Békés a múlt heti vereség miatt, csak 11 ponttal áll az FTC mögött.

Arról beszélgettünk Horvácki Márióval, a csapat irányítójával szerinte sikerülhet-e itthon legyőzniük a pestieket a hétvégén.

- A nyíregyházi meccsünk után úgy gondolom, hogy ha hasonló lelkesedéssel és elánnal lépünk pályára, akkor minden esélyünk meg van, hogy itthon tartsuk a két pontot, ami igen fontos lenne a hétvégi baki után. - mondta a békési irányító.

Reméljük ez így lesz szombaton! Várunk Mindenkit szombaton a Békés Városi Sportcsarnokba a megszokott időpontokban, 16 órától junior, míg 18 órától a felnőtt mérkőzésre.

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!